Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milliyetçi Hareket Partisi’ne Katılımlar Devam Ediyor

Yerel seçimler öncesinde ilçemizde

Yerel seçimler öncesinde ilçemizde siyasi partilerde hareketlilikler artarken, Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat ilçe başkanlığı çalışmalarına hız kazandırdı. Bu akşam (13/06/2023)  yapılan tören ile ilçemiz genç ve çalışkan avukatlarından Enes ÇAKIR Milliyetçi Hareket Partisine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne Katılımlar Devam Ediyor

Rozet takma esnasında kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin AYYÜKSEL ‘ Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım. Bugün gönlünde ve zihninde taşıdığı değerlerle zaten doğal olarak partimizin bir mensubu olan ilçemizin güzide avukatlarından Enes Çakır kardeşimizi resmî olarak MHP mensubu olduğunu ilan etmek için bir araya geldik.

Milletçi Hareket milletimizin tarihinden beslenen milli şuuru milli direnişi ve milli mücadeleyi temsil eden Türk İslam ahlakını esas alan ve bu haliyle de Türk Milletinin sevgisini ve saygısını kazanan bir harekettir.

Birlikte rahmet vardır sözünün gereğince birlikte hayırlı işlere vesile olmak arsuzundayız. Bu vesile ile bizimle birlikte bu kutlu yolculukta olacağının sözünü veren ve bize güç katan Enes kardeşime bir kez daha hoş geldin diyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın gördüğümüzden geri bırakmasın.’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat41