Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

31 mart 2024 Yerel seçimleri sonrası Boyabat belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında 10 Nisan Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı.10 Nisan 2024 Çarşamba saat 16.00 da toplandı.

31 mart 2024 Yerel

Boyabat Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

31 mart 2024 Yerel seçimleri sonrası Boyabat belediyesi yeni Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında 10 Nis Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı. 10 Nisan 2024 Çarşamba saat 16.00 da toplandı.

Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara;

Önümüzde Allah  sağlık verirse dolu dolu bir 5 yılımız var. Hepimizin geçmişte büyü dostluğu var şu ana kadar, yapacağımız her adım, yapacağımız her iş Boyabat halkına boyabat’ımıza hizmet olarak yansıyacaktır. Benim sizden Abiniz olarak diyeceğim. Bir kardeşiniz olarak, bir belediye başkanınız olarak söylemiyorum. Sizlerden tek isteğim var. Benim telefonum 24 saat açık, yanlışım olabilir, eksiğim olabilir, telefon açın yanıma gelin, önerilerinizi, tekliflerinizi, aklınızdan geçenleri bana aksettirin ben rahatsız olmam.” ifadelerine yer verdi

10 Nisan 2024 saat 16.00 Yapılan meclis toplantısına Başkan Hasan Kara‘ya oylamalar öncesi Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Adem Cebeci ve Mert Çakır geçici olarak meclis katipliği yaptılar

Yapılan oylamalar sonrası Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Bedia Yayla, Ayşenur Türkmen, Cemal Kaan Kamburoğlu, Erdal Sarı, Selver Özen, Ramazan Öncü, Hakkı Barborosoğlu Milliyetçi Hareket Partisinden Halim Şahin, Sabri Köse, Nizamettin Özvatan, Ayşe Şahin, Hayrettin Tuncay, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Adem Cebeci, Mert Çakır katıldılar.

Gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında görev dağılımları için  oylamalar yapıldı. Yapılan Başkan vekilliği oylamasında Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Cemal Kaan Kamburoğlu 1. başkan vekili, Meclis 2.  Başkan vekilliğine Bedia Yayla  oy çokluğu ile 2. yıl süreliğine seçildiler. Meclis Katip  Üyeliğine ise Yeniden Refah  Partisi meclis üyesi  Ayşenur Türkmen ve Ramazan öncü asil olarak seçildi.

Boyabat Belediyesi Plan Bütçe   Komisyonun kaç kişiden oluşması gerektiğine oy çokluğu ile 3 kişiden oluşmasına karar verildi.

Boyabat, Durağan ve Saraydüzü en önemli sorunu olan Katı Atık ve Bertaraf tesisi birliği için Yeniden Refah Partisi meclis üyelerinden Erdal Sarı, Kaan Kamburoğlu Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi Sabri Köse Ak Parti Meclis üyesi Adem Cebeci oy birliği ile seçildiler