Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın Yanıt Arayan Soruları

İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın  Sinop’ta yaşanan öğrenci yurt sorunlarıyla ilgili yanıt arayan soruları vardı. 

İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü

İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın Yanıt Arayan Soruları

İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın  Sinop’ta yaşanan öğrenci yurt sorunlarıyla ilgili yanıt arayan soruları vardı.  İYİ Parti Karadeniz Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın yanıt arayan soruları karşısında “lüzum üzerine”  yazısında bakın neler sormuş ;

“LÜZUM ÜZERİNE;

Afaki fiyata gençlik spora satılan yurt binası ile ilgili geçmiş dönemde soru önergesi vermiştik. Defalarca yerel basında ve ulusal basında gündeme getirtmiştik.
Geçen haftalarda da asansör krizi ile ulusal gündemde uzun süre yer bulan meşhur yurt binası tekrar gündemimizde.
İmalatından, inşaatına, ruhsatından, iskanına, satışından yoluna kadar her hali usulsüz olan yurt binası bu seferde kaçak ve usulsüz yolu ile tekrar Sinop gündemini meşgul edip cevap verilmeyen soruları tekrar gündeme getirdi.
Yolu olmayan yurt binasına yol açmak için, usulsüz ve rızasız açılıp kullanılan arazinin sahipleri uzun süren hukuk mücadelelerini kazanmış durumdalar.

Buradan tekrar soruyorum.
1. Yolu olmayan ve afaki fiyata ışık hızı ile devlete satılan ve devletin zarara uğratıldığı yurt satışını yapan, alım için onay veren dönemin Sinop Gençlik Spor İl müdürü hakkında,
2. Alım komisyonunda imzası olan kurum yetkilileri ve olumlu görüş bildiren kurumlar hakkında
3. Satışın gerçekleşmesine ön ayak olan siyasiler hakkında,
4. Yurt teslim alındıktan sonra imalat hataları için satışı yapan firma sorumlu olmasına rağmen afaki fiyatlara başka bir firmaya tadilat yaptıran yetkililer hakkında hala bir soruşturma olup olmadığını Sinop Kamuoyu adına merak ediyoruz ve yetkililere tekrar soruyoruz…” ifadelerine yer verdi.

Kamuoyunda merak konusu olan yanıt arayan bu sorulara cevap bekliyor. Yetkililer bu konuda açıklama yapacaklar mı?