Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı

İyi Parti ilçe başkanı

İyi Parti ilçe başkanı Adem Işık, sosyal medya aracalığı ile yaptığı açıklamada Boyabat Belediye Başkan Adayı olduğunu ilan etti.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için, Cumhuriyet Halk Partisinden sonra, İyi Parti’de  Belediye Başkan adayını belirlenmiş oldu.

Adem IŞIK sosyal medyada yaptığı açıklama;

Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, hemşerilerim. 1991 Boyabat doğumluğum. İlköğretimimi Hamittekin İlk öğretim okulunda ve liseyi Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 2009 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü kazandım. 2013 yılında inşaat mühendisliği bölümünü bitirdiğimden beri Boyabatta mühendislik-müteahhitlik alanında hizmet yürütmekteyim.
Boyabatımızda 2019 yılı yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçilmem ile başladığım hizmetime şimdi Boyabat Belediye Başkan Adayı olarak devam ediyorum.
Rabbim belediye meclis üyeliğimizi alnımızın akı ile bugüne kadar yürütmeyi nasip etti. Boyabat’ın, Boyabat halkının hakkını mecliste elimizden geldiğince savunduk, koruduk. Belediye personelini savunduk. Belediye meclisinin bazı önemli konularını sizlerin de takip edebilmesi için gündem maddelerini sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık ve mecliste canlı yayınlarımız ile önemli konuları sizlerin de izlemesini sağladık. Yeri geldi kavga ettik yeri geldi hep beraber Boyabat’ın geleceğini oyladık.
Bugünden itibaren Belediye Başkan Adayı olarak yolda olacağım. Boyabat’ın artık fen kuralları ile teknik bir ekiple yönetilmesi gerektiğini düşünüyor ve bunun için projelerimizi hazırlıyoruz.
BİZİM HAYAL ETTİĞİMİZ BOYABAT projemizle Boyabatımız hak ettiği seviyeye ulaşacak, hak ettiği değeri görecektir. Yeni iş sahaları, yeni imar, yeni alt yapı, yeni içme suyu hattı, katı atık tesisinin işletilmesi, memurlarımızın sabah 8,00-17,30 saatleri arasında çocuklarını bırakabilecekleri kreşler inşa etmek, hayvan barınaklarını geliştirerek sokak hayvanlarını korumak ve sokakları başıboş hayvanlardan korumak gibi daha nice projelerimizi 3 boyutlu olarak sizlere görsellerini sunacağız. Boyabatımızı yaşanılabilir en iyi kentler arasında görmek istiyoruz. Bunun için gerek imarını düzelterek gecekonduların bulunduğu bölgeler, kaçak yapılar gibi kısımlarda deprem riskini göz önünde bulundurarak büyük çapta bir kentsel yenileme düşünüyoruz. Yenileme diyorum çünkü bu projemizde belediyeye maliyet değil gelir getirici etkisi olacak şekilde yapacağız. Hem arsa sahipleri, hem yerel müteahhitler, hem şehir kazanacak. Kazan Kazan yöntemi adını verdiğimiz bu sistemde Camikebir mahallesinin bazı kısımları, Yenimahalle, Esentepe mahallesi, Zincirli kuyu mahallesi büyük önem taşımaktadır.
Biz Boyabat’ımızın hangi sokağında çukur var, hangi mahallesi sel etkisi altında, hangi mahallede huzur eksik, hangi mahallenin neye ihtiyacı var biliyoruz. Bu şehirde yaşıyor, memleketimizin menfaati için 11 yıldır bu şehre hizmet veriyoruz.
Öğretmenlerimizin, memurlarımızın sorunlarını, neye ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Merak etmeyin çözümünün projelerini hazırladık.
Üniversite öğrencilerimizin, öğretim görevlilerimizin sorunlarını biliyoruz. Çözeceğiz…
İşkur elemanlarının problemlerini, işkur kuralarında yaşanan haksızlıkları biliyoruz. Merak etmeyin her şey şeffaf, her şey açık olacak. Çözeceğiz…
Sefa mahallesinin sorunlarını biliyoruz. Çözeceğiz.
Çakıroğlu mahallesinde ne kadar seçim döneminde göz boyasalar da yol yapıyoruz görüntüsü verseniz de biz halkımızla iç içeyiz. Sorunlarını biliyoruz. Çözeceğiz…
Camikebir mahallesi, Çamlıca mahallesi, Esentepe mahallesi, Yenimahalle, Zincirlikuyu mahallesi, Gökdere mahallesinin sorunlarını biliyoruz. Çözeceğiz…
Bir hayali olana bir de menfaat peşinde koşanlara bakın. Hayallerimize bir şans verin…
İnşaat Yüksek Mühendisi Adem Adem IŞIK
İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı