Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Yerel Seçim İçin Adayları Konuşuyor.

Boyabat Yerel Seçime Erken

Boyabat Yerel Seçime Erken Başlıyor

Sinop’un en büyük ilçesi Boyabat yerel seçim için adayları konuşmaya başladı.  Genel seçim sonuçlarına göre partilerde çalışmalara başlandı. Hız kesmeden başlanan yerel seçim çalışmaları için sosyal medya hesaplarında ve insanlar arasında konuşulan bazı isimleri sizler için derledik.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Yerel seçimlerde uzun süredir Belediyeyi elinde tutan AK parti, önümüzdeki seçimleri tekrar kazanmak isteyecektir. AK Parti’de Belediye başkanı Hüseyin Çoşar’ın ismi gündeme gelirken.  Onunlar birlikte birçok isminde belediye başkanlığı için istekli olduğu görünmekte. AK Parti’de  önümüzdeki seçimlerde aday adaylığı konusunda yoğun bir başvurunun olacağı tahmin ediliyor. Bu isimler arasında;

Kadir ÇOK

Ramazan ÖNCÜ

Cemal Kaan KAMBUROĞLU

Abdullah KOZONOĞLU

İsa BAĞÇI

Zehra Okur AKDEMİR

İsimleri gündemdeki yerini koruyor.

 Milliyetçi Hareket Partisi

Yeni yönetimi ile birlikte genel seçimlere giren Milliyetçi Hareket Partisi, beklentinin üstünde bir oy oranı alması yüksek motivasyonla yerel seçim hazırlıklarına başladığı bilgisi var. MHP içinde hareketli bir adaylık sürecinin geçeceği, vatandaşların Mustafa Meftun Çağlar’ı aday olarak görmeyi arzu ettiği dillendirilirken partiden milletvekili adayı ve Belediye başkanı adayı olmuş kişilerin tekrar yer alması ve yeni genç dinamik isimlerinde olabileceği bekleniyor. Bu isimler arasında;

Enes ÇAKIR

İsmail BÜYÜKKAYIKÇI

Murat MUSLU

Şükrü KAYA

İsimleri gündemdeki yerini koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi

Genel seçimlerde Boyabat genelinden aldığı oy oranı ile Belediye Başkanlığı için sıcak bakan Cumhuriyet Halk Partisinde aday arayışı için çalışmalar devam ediyor. Boyabat yerel seçim için, Halk tarafından sevilen ve birçok kesimin oyunu alabilecek bir aday arayışında olan CHP’de şimdilik herhangi bir isim gündem de değil.

İyi Parti

Genel seçimlerde Boyabat merkezden aldığı oy oranı ile hayal kırıklığına uğrayan İyi Parti’de, Belediye başkanlığı için partililer ilçe başkanı Mithat MOR ismi üzerinde dururken kendisinin bu adaylığa çok sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında.

Memleket Partisi

Genel seçim sonuçlarında hayal kırıklığı yaşayan, Memleket Partisinin yerel seçimler için ne yapacağı bilinmiyor.  İlçe Başkanı Can CEBECİ, Sosyal medya hesaplarında belediyenin durumu ve ilçenin geleceği ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Kendisinin Belediye Başkanı adaylığı için istekli olduğu konuşuluyor.

Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi Cumhur ittifakı altında ilk seçimine girerken yerelde başarılı sayılabilecek bir oy aldı. Milli görüş çizgisinde yoluna devam eden ilçe başkanı Şevket Maviş’in tekrar Boyabat Belediye başkanlığı için aday olacağı konuşuluyor.

 

 

Boyabat yerel seçim için, Partiler ve aday adayları hakkında kısa değerlendirmeler yapar iken Boyabat siyasetinde parti gözetmeksizin belirli bir oy potansiyeline sahip olan isimlerin bu seçimlerde sessiz kalmaları beklenmekte.

 

Seçim süresince Boyabat haber sitesinde yer verildiği sürece yazılarımı yazmaya devam edeceğim.

Teşekkürler.