Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 

Özel İdare ve Köylere hizmet götürme birliği ne iş yapar?

Havaların  ısınmasıyla birlikte bazı Boyabat köylerde su sorunu yaşanmaya başladı. Depoları boşalan su sorunu yaşayanlar Boyabat İtfaiyesini arıyor.  Hani köylerin su depolarıyla ilgiyi Boyabat Kaymakamlığı çalışma yapmıştı.

Havaların  ısınmasıyla birlikte bazı

Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ne iş yapar?

Havaların ısınmasıyla birlikte bazı Boyabat köylerde su sorunu yaşanmaya başladı. Depoları boşalan ve su sorunu yaşayanlar Boyabat İtfaiyesini arıyor. Hani köylerin su depolarıyla ilgiyi Boyabat Kaymakamlığı çalışma yapmıştı.

Boyabat İtfaiyesi araçları köylere su nakil aracı mı oldu?

Boyabat Belediyesi İtfaiyesi’nde zaten ele avuca gelen işe yarayan bir araç var. O aracıda köylere su taşıma aracı yaptınız. Boyabat merkezde olası bir yangın meydana gelse, 15-20 km uzaktaki köyden itfaiye aracımı bekleyeceğiz?

Üç tane Akp’li il genel meclis üyesi geçmişte ne iş yapmış, şimdi de üç tane il genel meclis üyemiz var, bunlar iş yapıyor? Köylerin su sorunuylada mı Boyabat Belediyesi ilgilenecek?

Yoksa memleketimize hizmet vermek için ilimize ve ilçemize gönderilen, yanlarında birer koruma, ellerinde cep telefonu fotoğraf çektirip, kendi kendilerini haber yapmaktan vatandaşa hizmet getirmeye fırsat mı kalmıyor?

Yaklaşan Kurban Bayramı’nda ilçenin nüfusu 3-4 kat artacak, buna paralel su tüketimi de bir o kadar artacak. Köylerin su sorunu ile ilgilenecek kurum veya kuruluşlar yok mu? Koskoca ilçede su nakil yapacak başka araç kalmadı mı?

Kamuoyu adına yetkililere soruyoruz…

Yaklaşan Kurban Bayramı’nda köylerde yaşanacak su sorunu için hala Boyabat Belediye İtfaiye aracı nakil yapmaya devam edecek mi?
Köylerde yaşanan su sorunu için asli görevi olanlar bu soruna bir çözüm bulacaklar mı?
Hiç hakkı olmadığı halde Boyabat Belediye İtfaiye aracıyla su temin edenler araçların masrafını vererek, şehir merkezinde yaşayanların hakkına girmemeyi sağlıyor mu?
En önemlisi bu konularda asli görevli kurum olan Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ne iş yapar?