Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 

Dr. Fatih Erbakan Boyabat’ta vatandaşlara seslendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ‘Teşekkür Ziyaretleri’ kapsamında  Boyabat geldi

Yeniden Refah Partisi Genel

Dr. Fatih Erbakan Boyabat’ta vatandaşlara seslendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ‘Teşekkür Ziyaretleri’ kapsamında  Boyabat geldi

Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara ve partililer tarafından Boyabat Osman Köyü kavşağında  karşılanan Erbakan, Boyabat belediyesi önündeki hükümet meydanında gelerek vatandaşlara seslendi.

Erbakan, Milli Görüş Belediyeciliği’nin geçmişteki başarılarını ve gelecekteki hedeflerini vurgulayarak, halkın refahını artırmak için bu ilkelerin ne kadar önemli olduğunu belirtti.

Erbakan, Milli Görüş Belediyeciliği’nin mali disiplin ve kaynak yönetiminde üstün başarı gösterdiğini ifade ederek, “Belediyenin borçtan ve faizden kurtarılması, denk bütçenin yapılması, israfın, lüksün, şatafatın önlenmesi Milli Görüş Belediyeciliği’nin temel özelliklerindendir. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri, 1995 yılında Refah Partili Konya Belediyesi’nin, hükümete faizsiz kredi verebilecek durumda olduğunu belirterek, tüm borçlarını ödedikten sonra kasasında para biriktirmesidir. Bu, Milli Görüş’ün bereketinin bir örneğidir” dedi.

Erbakan, halkın sorunlarını öncelik olarak görmenin önemine değinerek, “Milletin sorunlarını kendi sorunları olarak görmek, merhametli olmak ve gösteriş yerine hizmete odaklanmak bizim önceliğimizdir. Makam arabalarının modeliyle veya makam odasındaki mobilyaların değiştirilmesiyle uğraşmak yerine, halkın sorunlarıyla ilgilenmek gerekir” şeklinde konuştu.

Erbakan, hizmet odaklı belediyecilik anlayışını anlatarak, “Milli Görüş Belediyeciliği demek hizmet demektir. 1989-1994 yılları arasında Refah Partisi belediyeleri devraldıktan sonra, şehirlerdeki çöp, çamur ve çukur problemlerini çözdük. İstanbul’un su problemini giderdik ve konut sorunlarını çözüme kavuşturduk. Piyasa şartlarının yarı fiyatına veya üçte biri fiyatına, faiz ödemeden konut sahibi olma projelerini başlattık. Ayrıca, iftar çadırları, aşevleri, toplu sünnet şölenleri, sosyal yardımlar ve meslek edindirme kurslarını ilk defa biz hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Erbakan, Belediye makamına geçti ve Belediye Başkanı Hasan Kara’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Erbakan, Kalebağı’ndaki yemekten sonra ilçeden ayrıldı.

 

Dr. Fatih Erbakan Boyabat'ta vatandaşlara seslendi