Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılan Hikayesine Dönen Bu Alana Ne Zaman Başlanacak?

Boyabat eski Ziraat bankasından Boyabat belediyesine geçen ve bir kısmı vakıflara ait bu alanın projesi yılan hikayesine döndü.

Boyabat eski Ziraat bankasından

Yılan Hikayesine Dönen Bu Alana Ne Zaman Başlanacak?

Boyabat eski Ziraat bankasından Boyabat belediyesine geçen ve bir kısmı vakıflara ait bu alanın projesi yılan hikayesine döndü.

Eski Boyabat belediye başkanı döneminde Boyabat Ziraat bankası şubesine verilen yer ile Boyabat belediyesine geçen bu  alanın akıbeti sır oldu. Edinilen bilgiye göre, şadırvanlı  kamelyalardan oluşması beklenen bu alanın 2021 yılında projesinin park olarak tamamlandığı her nedense bir türlü başlanılamıyor.

Beyazıt(Büyük) Cami önünde bulunan ve 4 kamelyası bulunan alan artık ilçeye yeterli gelmiyor. Karşısında bulunan hükümet meydanında ağaçlık ve kapalı alan bulunmadığı için vatandaşlar güneşli, sıcak ve yağmurlu havalarda   tercih etmiyorlar. Bu alan ise orta çarşı ile iç içe olduğu için  ve Cami cemaati tarafından öncelik olarak tercih ediliyor.

Kamuoyu adına Soruyoruz..

Boyabat belediyesi gurbetçi vatandaşların yoğun olduğu yaz aylarında nefes alabileceği tek alan olan bu projeyi daha ne kadar bekletecek?  Boyabat belediyesinin   basit bir projeyi hayata geçirecek imkanları mı bitti?  Yoksa seçimlere bir kaç ay kala buraları yıkıp döküp yapıyoruz havasına mı bürünerek oy devşirmeye mi çalışacaksınız?

Boyabat belediyesinden yapılacak açıklama aynen yayınlanacaktır.

Yılan Hikayesine Dönen Bu Alana Ne Zaman Başlanacak? Yılan Hikayesine Dönen Bu Alana Ne Zaman Başlanacak?