Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisinden Boyabat Teşkilatından Açıklama

31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken, Yeniden Refah  Partisi Boyabat İlçe Başkanlığından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada

31 Mart 2024 Yerel

Yeniden Refah Partisinden Boyabat Teşkilatından Açıklama

31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken, Yeniden Refah  Partisi Boyabat İlçe Başkanlığından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada ;

Değerli Vatandaşlarımız,

Bugün seçim günü olmasa da, sizlerin sevgi ve desteği her zaman olduğu gibi yanımızda oldu. Bu vesileyle, siz değerli vatandaşlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür etmek istiyoruz.

Sizlerle kurduğumuz gönül bağı, sadece seçim zamanlarında değil, her zaman devam eden bir dostluk ve dayanışmanın ifadesidir. Sizlerin samimi destek ve teveccühü, bizlere güç veriyor ve yolumuzu aydınlatıyor.
Her zaman olduğu gibi yanımızda olan ve bizi yalnız bırakmayan her bir vatandaşımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerin desteğiyle, daha iyi bir gelecek için çıktığımız bu yolda daha da kararlı ve azimli ilerleyeceğiz.

Unutmayın ki, her zaman sizinle birlikte daha güçlüyüz. Sizlerle birlikte güçlü bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Tekrar teşekkür eder, gönülden selamlarımızı sunarız. Saygılarımla” ifadelerine yer verildi

 

Yeniden Refah Partisinden Boyabat Teşkilatından Açıklama