Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinop’ta motosiklete çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı

Sinop  merkezde meydana gelen trafik kazasında bir araç motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sinop  merkezde meydana gelen

Sinop’ta motosiklete çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı

 

Sinop  merkezde meydana gelen trafik kazasında bir araç motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yaralanan motosiklet sürücüsü 112  sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı . Emniyet ekipleri kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Sinop‘ta aracın motosiklete çarpıp kaçtığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, 15.45’te il  merkezi nokta mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezgin Uzun’un kullandığı olan 37 ABK 419 plakalı motosiklet, yandan gelen ve plakası alınmayan aracın çarpmasıyla yere düştü. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Sezgin Uzun, yaralandı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çarpan aracın ise kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Emniyet ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Sinop'ta motosiklete çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı Sinop  merkezde meydana gelen trafik kazasında bir araç motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.1 Sinop'ta motosiklete çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı2 Sinop  merkezde meydana gelen trafik kazasında bir araç motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.3 Sinop  merkezde meydana gelen trafik kazasında bir araç motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.4