Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsa Bağcı Başkan Vekili Oldu!

Ak Parti Boyabat İl  genel meclis üyesi İsa Bağcı Sinop İl Genel Meclisine  başkan vekili seçildi

Ak Parti Boyabat İl 

İsa Bağcı Başkan Vekili Oldu!

Ak Parti Boyabat İl  genel meclis üyesi İsa Bağcı Sinop İl Genel Meclisine  başkan vekili seçildi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde Ak Partiden 1. sıra İl Genel  meclis üyesi seçilen İsa Bağcı Sinop İl Genel Meclisine  başkan vekili seçildi.

Ardından meclisin en yaşlı üyesi olan Ömer Özmutlu meclise geçici başkan olarak görevlendirildi. Geçici Başkan Özmutlu, İl Genel Meclisi’ne Başkanlığı için adaylık tekliflerini aldı. AK Parti Grubu Meclis Başkanlığı için Ersin Yaman’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Gurubu ise Ömer Özmutlu’yu aday gösterdi. 22 İl Genel Meclis üyesinin tamamının katıldığı toplantıda, kapalı zarf usulü seçim yapıldı. Buna göre 22 oyun 6’sını Özmutlu, 16’sını ise Yaman aldı. Bu sonuçlara göre Yaman, oy çokluğuyla İl Genel Meclisi’nin yeni başkanı oldu.

Daha sonra, Meclis 1. Başkan vekilliği için seçimlere geçildi. Burada, AK Parti Gurubunun adayı İsa Bağcı’yı yapılan oylamada İl Genel Meclisi 1. Başkanvekili olarak seçildi. Meclis Katip üyeliği ve Encümen Üyeliği seçimlerinde, Katip Üyeliklerine, AK Parti Grubunun Adayları Demirhan Demirkol ve Ahmet Turgut seçildi. Ardından Yaman Başkanlığında, Encümen Üyesi Seçimlerine gidildi. Encümen Üyesi için AK Parti Gurubu, Demirhan Demirkol, Ahmet Turgut ve Nihat Demircan’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Gurubu; Mustafa Baş, Ömer Özmutlu ve Ergün Akyüz’ü aday gösterdi. Yapılan kapalı zarf usulü seçimlerinde, AK Parti Adayları 22 oyun 16’sını alarak, İl Genel Meclisi Encümen Üyeliklerine seçildi.