Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İttifak Ortağı Olarak; Saraydüzü’nde Örnek Bir Belediyecilik İnşa Edeceğiz.

İttifak Ortağı Olarak; Saraydüzü’nde Örnek Bir Belediyecilik İnşa Edeceğiz.

İttifak Ortağı Olarak; Saraydüzü'nde

Saraydüzü’nde Milliyetçi Hareket Partisi ile Ferdi CANOĞLU rüzgarı esiyor.

Saraydüzü’ nün genç Başkan Adayı çalışmalarına dur durak veremeden çalışıyor. Son olarak Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcılarından Sadir Durmaz ile bir araya geldiler. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Saraydüzü için Genel Başkan ve Genel Başkan yardımcılarının desteklerini alarak “MHP’nin iktidar ortağı olduğu unutulmamalıdır. MHP’nin zaferi ile Saraydüzü’nün kaybedeceği hiçbir şey yoktur, kazanacakları çoktur.” dedi.

Başkan Adayı Canoğlu açıklamasının devamında; “Seçim
çalışmalarına canla başla, ilk günkü heyecanımız ile devam ederken bugün çalışmalarımız kapsamında Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulunduk. Bu günkü ziyaretlerimiz arasında MHP Genel Merkezi de yer aldı. Genel Merkez ziyaretimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadir Durmaz Bey ile görüştük. Sadir Durmaz Bey’den şimdiden seçim sonrası için söz aldık.

Sadir Bey
“Seçim sonrası Saraydüzü bize emanet. Saraydüzü asıl zaferi seçimden sonra yaşayacak. Tüm imkanlarımız ile Saraydüzü halkının yanında olacağız. Üretken belediyecilik vizyonuyla Saraydüzü’nde örnek bir belediyecilik inşa edeceğiz.”
Dedi.

Bizler de Sadir Beye zafer sözü verdik. Sayın Sadir Durmaz Beyin sözünden aldığımız güçle belirmeliyim ki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferi Saraydüzü’nün zaferi olacaktır. MHP’nin iktidar ortağı olduğu unutulmamalıdır.
MHP’nin zaferi ile Saraydüzü’nün kaybedeceği hiçbir şey yoktur, kazanacakları çoktur.”
ifadesinde bulundu.