Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Kara : Proje Değil, Hizmet Sunuyorum

Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediye Başkan adayı Hasan Kara seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediye Başkan adayı Hasan Kara’ya gittiği yerlerde  yakın ilgi ve alaka ile karşılanması kendisini de mutlu ediyor. 

Yeniden Refah Partisi Boyabat

Hasan Kara : Proje Değil, Hizmet Sunuyorum

Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediye Başkan adayı Hasan Kara’ya gittiği yerlerde  yakın ilgi ve alaka ile karşılanması kendisini de mutlu ediyor.  Tecrübeli siyasetçi ve bürokrat olan Hasan Kara belediyecilikteki ve bürokrasideki tecrübesi ile biliniyor.

Dün bir çok kurumu ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Boyabat Belediye Başkan adayı Hasan Kara ;

Kağıtlara basılan ve vatandaşlara benim projelerim bunlar demenin anlamı yok! Söz ağızdan çıkar bizler seçildiğimizde yapacaklarımız bellidir. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek  çalışacağız. Kulaktan dolma işlere karnımız tok! Boyabat’ımızın hangi hizmete ihtiyacı varsa önceliğimiz o olacaktır. İlkemiz öncelikle ahlaklı bir belediyecilik olacaktır. Belediyecilik tecrübeme benim kadar vatandaşlarımızda inanıyor. Gittiğim yerlerde vatandaşlarımızın gözleri gülüyor. Vatandaşlarımız parti ayrıştırmalarından yorulmuşlar. Laf kalabalığı ile hizmet olmuyor. Reklam afişleriyle hizmet olmuyor. Hizmet yapmakla oluyor. “ifadelerine yer verdi