Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYTAP Boyabat’ta

İlçemizde yaşanan sokak hayvanları

İlçemizde yaşanan sokak hayvanları sorunu nedeni ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ilçemize gelerek sokak hayvanları ile ilgilenmeye başladı. İlçe genelinde 200 hayvana ulaşmayı hedefleyen HAYTAP gönüllüleri yapacakları çalışmalar hakkında sosyal medya hesaplarında bilgilendirme yaptılar.

“Veteriner hekimlerimizin desteği ile Sinop Boyabat kısırlaştırmalarımız hızla devam ediyor. Hedefimiz 200 kısırlaştırma. Kısırlaştırma olanların: Tırnak bakımları, Gerekli olanlara mantar aşıları, Tamamına kuduz aşıları, Tamamına iç-dış parazit, Gerekli olanlara uyuz tedavileri, Tümörü olanların tümör operasyonları, Yavruların 1 doz da olsa karma aşıları, Ve hatta ihtiyacı olanların kavitron ile diş temizliklerine kadar yapılıyor. Bu arada Kısırlaştır Aşılat Yaşat çalışması Haytap’ın yıllardır savunduğu en önemli çalışma. Şimdiye kadar veteriner hekimlerimiz onlarca bölgeye gidip on binlerce hayvanı kısırlaştırdılar. Tüm bunlar sizlerin sürekli destekleri ile oluyor. Devletten ya da belediyeden tek bir kuruş yardım almadan yapıyoruz”
İlçemizdeki sokak hayvanlarının sağlık ve bakımları ile ilgilenen HAYTAP gönüllülerine teşekkür ediyor ve karınca kararınca bizimde desteğimiz olsun istiyoruz.