Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat’ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır Ekmek Arıyor

Boyabat’ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır Ekmek Arıyor Kurban Bayramının 2. gününde vatandaşlar ekmek aramaya başladı. Yetkililer ise tatil yapıyor.

Boyabat'ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır

Boyabat’ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır Ekmek Arıyor

Kurban Bayramının 2. gününde vatandaşlar ekmek aramaya başladı. Yetkililer ise tatil yapıyor.

Bir çok vatandaş bayram öncesi bayram hazırlıklarını yaparken bayramda fırınların ekmek çıkarmayacağı  veya nöbetçi fırın uygulamasına gidileceği sadece belediye hoparlöründen bir kaç sefer nöbetçi fırınlar anons yapıldı. Kendi ilçesinin basın ve yayın kuruluşlarına bilgi vermeyen veya veremeyen Boyabatlı yetkililer vatandaşın mağdur olmasına neden oldular. Bayramın 2. VE 3.  günü sadece Yıldız mahallesinde 1 fırın ekmek yetiştirmeye çalışırken,  misafirler ve köylerle birlikte tahmini olarak 55-60 bin nüfusa hitap eden Boyabat’a tek fırın ekmek temin etmek zorunda bırakıldı . Yıldız mahallesinde  nöbetçi fırın olduğunu öğrenen vatandaşlar fırın önünde ekmek çıkmasını bekliyor.

Vatandaş Size Yetkiyi Neden Verdi?

Oysa yıllar önce Boyabat belediyesi ekmek fırını herkesin ulaşabileceği çarşı merkezinde  ekmek üretimi yaparak vatandaşların mağduriyetlerini gideriyordu. Vatandaşın temel gıdası olan ekmek bir çok yerel yönetimler tarafından halk ekmek adı altında  üretim yaparken,  Boyabat’ta mevcut kapatılıp yerine yenisi neden  yapılmıyor. Asıl ilginç  olan işin öte yanı ise vatandaşın mağdur olmaması için hiç bir tedbir ve önlen alınmaması akıllara durgunluk veriyor

Boyabatlı yetkililer vatandaş bayramda temel gıdası olan ekmek konusunda mağdur bırakılıyor. Hiç kimsenin vatandaşları mağdur etmeye hakkı yoktur.  31 Mart 2024 az kaldı

Boyabat'ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır Ekmek Arıyor Boyabat'ta Vatandaşlar Fıldır Fıldır Ekmek Arıyor Kurban Bayramının 2. gününde vatandaşlar ekmek aramaya başladı. Yetkililer ise tatil yapıyor.