Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat’ta Mağdur Vatandaş Cami Tuvaletlerinin Bulunduğu Yerde yatıp Kalkıyor.

Boyabat’ta barınacak yeri olmayan vatandaş Cami tuvaletlerinin bulunduğu yerde Aralık ayında üşümemek için karton üzerinde yatıp kalkıyor.

Boyabat'ta barınacak yeri olmayan

Barınacak yeri olmayan vatandaş cami tuvaletinin bulunduğu yerde karton üzerinde yatıp kalkıyor.

Ülkemizde bulunan Suriyeli sığınmacılara ve mültecilere devlet bir çok olanak ve barınacak bir yer temin ederken, Boyabat’ta yetkililerin yönettikleri yaklaşık 30 nüfuslu ilçede olanlardan haberi yok!

Boyabat’ta yaşayan bu vatandaş, Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi karşısında bulunan Büyük Cami’nin tuvaletinin olduğu yerde yatıp kalkıyor. Barınacak ve kalacak yeri olmayan bu vatandaşın ne yiyip ne içtiği ise meçhul…

Boyabat Büyük Cami önünde vakit geçiren, bölge insanları tarafından tanınan bu vatandaşa kimin sahip çıkacağı belli değil, haber merkezimize gelen ihbar üzerine yakın takibe aldığımız vatandaşın hali içler acısı durumda. İnsanın vicdanını sızlatıyor.

İlçeye gelen misafirlerini kebaplarla, tatlılarla ağırlayan, kendi aralarında sözde toplantılar yapıp cep telefonu ile çekip sosyal medyada bir kaç süslü lafla paylaşmayı marifet sayanlar, Cumhurbaşkanının yetkilendirdiği basını yok sayan yetkililer, devlet size o maaşları neden veriyor. Sizleri halk neden seçiyor? Sizleri devlet buraya neden atıyor? Yan gelip, yatın diye mi?

Sayın Milletvekilimiz Nazım Maviş, ilçen Boyabat böyle yönetiliyor. Senin vatandaşın tuvalette yatıp kalkıyor. Senin vatandaşın aç geziyor. Senin ilçeni yönetenlerin yaşadıkları ilçelerinden haberi yok!

Boyabat'ta Vatandaş Cami Tuvaletlerinin Bulunduğu Yerde yatıp Kalkıyor.