Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat’a Nasıl Belediye Başkanı Seçilmeli

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için partiler aday adayları arasında aday belirleme çalışması yaparken, sahaya çıkamayıp Boyabat’ın kaderiyle oynamaya çalışanlar var.

31 Mart 2024 Yerel

Boyabat’a Nasıl Belediye Başkanı Seçilmeli

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için partiler aday adayları arasında aday belirleme çalışması yaparken, sahaya çıkamayıp Boyabat’ın kaderiyle oynamaya çalışanlar var.

Boyabat’ın kaderiyle oynamaya çalışan ayakları üzerinde dururken bile kırk fırıldağı çevirmeye çalışanlar Ak Parti ve Ak Parti Sinop  Milletvekili sayın Nazım Maviş bu sefer sizlerin Boyabat’ın kaderiyle oynatmaya çalışmayacağını kamuoyu yakından takip etmektedir.

Boyabat halkı, Boyabat belediyesini eğlenceye, danıştay raporlarında belirtildiği gibi hukuksuzca işleri yapmayacak,, Boyabat belediyesine  ufku geniş, mimariyi  bilen, ticarette uzman, hukuk dışı işlere karımayacak kadar hukuku bilen, teknolojiyi yakından tanıyan,  ilçede sansasyonel işlere karışanları dinlemeyecek, ilçeyi geleneklerle değil, yasalarla yönetecek, birilerini arkasına alıp kendisine akıl hocalığı yaptırmayacak, belediye  işleri haricinde farklı kurumlara müdahil olmayıp belediyecilik yapacak, sosyal ve kültürel çalışmalara önem veren, Kariyer sahibi, Boyabat’ı, partisini ve Sinop milletvekili Nazım Mavişi en iyi şekilde temsil edecek bir Ak Parti adayına ihtiyaç var. Boyabat halkı artık lay lay lomdan bıktı. Kincilikten bıktı.

KAMUOYU ADINA SORUYORUZ…

Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş vereceği kararda elini vicdanına koyarak hareket edecek mi? Kamuoyunun belirlediği ve kendisini en iyi şekilde temsil edecek bir aday adayına yönelecek mi? Yoksa yine Boyabat’ı kaderine terk ederek sahan işine devam mı edecek?

 

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Bildigim üzere sayın nazım beyin milet vekilliginde son dönemeç Boyabat halkı onu hiç yanlız bırakmadı ve arkasında durdu her kararında doğru veya yanlış umarım kendiside boyabat a şükran borcludur şahsi düşüncem memleketimiz hızlı bir şekilde toparlan masi lazım onun için kalıpları kırıp Boyabat için karar vermesi gerekiyor adaylarımızın herbiri kaliteli ama bence kişilik ve ongoruyu bir tarafa bırakıp memletimize yakışan çalışacak daha aktif işin ehli olabilecek kararları ile memleketimizi daha iyi temsil edebilecek diksuru ve bilgili si ve duruşu olacak adayı sun masi gerekiyor onun için şapkasını önüne koyup iyi düşünmesi gerekiyor saygılarımla

  2. Görünen köy yakın. Herkes her şeyi biliyor. Aklı olan göle yatsın. Boyabatın çektiği çile yeter. Artık susmak yetmiyor. Herkes kendine yakışanı yapacak. Kimin neyi kemi ne için desteklediğini biliyor. Kuklacılık menfaatçilik görmezden duymazdan gelmecilik bitmezse, yandaşçılık yapacaklar gösterilirse el sallamaktan başka çare yok. Herkes yaptığı yanlışın bedelini bir şekilde öder. Adaylar belli değil ama herkeste halkın genel kanaatini biliyor. Halka rağmen halkı göz ardı eden çilesini çeker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Doğduğu topraklara olan bağlılığı, onun
Sıradaki Haber Ergün Kaya, Ayancık’ın yetiştirdiği en gurur verici isimlerden biridir.