Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu

Boyabat ilçesinde polis ekipleri tarafından KADES uygulaması, dolandırıcılık ve benzeri meydana gelebilecek olaylar  hakkında panayır alanında vatandaşlar bilgilendirildi.

Boyabat ilçesinde polis ekipleri

 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu

Boyabat ilçesinde polis ekipleri tarafından KADES uygulaması, dolandırıcılık ve benzeri meydana gelebilecek olaylar  hakkında panayır alanında vatandaşları bilgilendirildi.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  panayır alanında esnaf ve vatandaşları KADES uygulaması, dolandırıcılık  sahte para, hırsızlık, telefonda kişisel ve hakkında bilgilendirip ilgili broşürler dağıttı.

Ekipler, vatandaşlara polisin 24 saat boyunca halkın huzur ve mutluluğu için görev başında olduğunu belirtip bir olumsuzluk durumunda kendilerine bizzat ya da telefonla ulaşabileceklerini söylediler.

Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu1 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu11 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu111 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu1111 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu111111 Boyabat Panayırında Polis Vatandaşı Bilgilendirerek uyarılarda Bulundu111111111