Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Karayolları karla mücadele sezonu açtı

Kış aylarının gelmesi ile yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşlara hizmet eden Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri mesaiye başladı.

Kış aylarının gelmesi ile

Boyabat Karayolları karla mücadele  sezonu açtı

Kış aylarının gelmesi ile yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşlara hizmet eden Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri mesaiye başladı.

Kış aylarının gelmesi ile yoğun bir çalışma içerisine girecek olan Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri bugün gerçekleştirilen törenle sezonu açtı. Kar küreme araçları, greyder, dozer ve onlarca kişilik personeli ile vatandaşların mal ve can güvenliği için çalışma gerçekleştirecek ekipler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Boyabat Karayolları 79. Şube Şefliği “Karla ve buzla mücadele konusunda şube şefliklerinin her türlü makine ve malzemesi mevcut bu konuda kışa hazırız, ekiplerimiz kış ayları süresince kesintisiz trafik akışının sağlanması karla ve buzla mücadele amacıyla tedbirlerini almıştır. Hem kendi güvenliğimizi hem vatandaşlarımızın güvenli bir biçimde seyahatini sağlamak için tüm fedakarlıkla çalışacağız. Makine parkımıza da yeni bir aracımız katıldı. Hem kar mücadelesi vesilesi, hem de yeni karla mücadele aracımızın hayırlı uğurlu olması vesilesi ile bir adak keselim istedik. ifadelerine yer verildi

Kurban kesiminin ardından Boyabat Karayolları Müdürlüğü personelinin hatıra fotoğrafı sonrasında program sona erdi.

Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı5252

Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı144 Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı14 Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı111111 Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı1111 Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı111 Boyabat Karayolları karla mücadele ekipleri sezonu açtı11