Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canla Başla Boyabat için çalışacağız

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Hüseyin Ayyüksel yılbaşı için bir mesaj yayınladı. Mesajında yaklaşan yerel seçimlerde Belediye başkanı adaylarının belli olmadığını dile getiren Ayyüksel açıklamasının devamında;
Değerli hemşehrilerim;
2023 yılını geride bırakmaya hazırlanırken kahraman Mehmetçiklerimizin şahadet haberi hepimizin ciğerine ateş düşürdü. İlçemizden Şehit Çağatay Erenoğlu’nu da mahşeri bir kalabalıkla şanla şerefle ebediyete uğurladık. Başta Şehit Çağatay Erenoğlu olmak üzere vatan, millet ve mukaddesatımız için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve sonsuz minnetle hatırlıyor, ailelerine ve milletimize sabır diliyor, hatıralarına sahip çıkma irademizi Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonsuza kadar sürdüreceğimizi bilmenizi istiyorum.
Bu yıl içerisinde milletce hepimizi üzüntülere boğan Kahramanmaraş merkezli büyük depremde vefat eden canlarımıza rahmetler diliyorum. Deprem bölgesinde Devlet-Millet dayanışmasıyla yaraları sarmaya çalışan bütün görevli ve gönüllülere müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Kıymetli hemşehrilerim;
2024 yılı Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler seçimi hepimizin gündeminde ve süreç hem partimizin hem de YSK’nın takvimine uygun olarak ilerlemektedir. Belediye Başkan adaylarımızın Ocak ayı içerisinde açıklanmasını beklemekteyiz. Şu gün şu saate kadar Türkiye genelinde resmi olarak açıklanmış hiçbir adayımız yoktur. Boyabat’ımızın adayı da diğer il ve ilçelerimizin adayları ile Genel Merkezimiz tarafından açıklanacaktır. Hiçbir dedikoduya, sağ da solda konuşulanlara ve kulis yaptığını zannedip fitne ve tefrika yayanların konuşmalarına kulak asmayınız, aldırmayınız ve inanmayınız.
Boyabat’ı Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik anlayışıyla mutlaka tanıştıracak, Canla Başla Boyabat için çalışacağız. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor hemen her fırsatta halkımızla bir araya gelip istişarelerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar yaptığımız çalışmaları da sosyal medya hesaplarımızdan sizlerle paylaştık paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile yeni yılınızı tebrik ediyor, öncelikle gönül coğrafyamıza Türk ve İslam beldelerine ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Saygı, sevgi ve muhabbetlerimle…
Hüseyin AYYÜKSEL
Milliyetçi Hareket Partisi
Boyabat İlçe Başkanı