Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Halkı Artık skandalları kaldıramıyor

Boyabat yerel siyaseti, yaşanan etik olmayan olumsuzluklarla, ilçeyi ülke ve Sinop gündeminde kötü örnek olmasına neden olan siyasetçilerden arındırabilecek mi?

Boyabat yerel siyaseti, yaşanan

Boyabat Halkı Artık Skandalları Kaldıramıyor

Boyabat yerel siyaseti, yaşanan ahlaksızlık ve olumsuzluklar sonrasında, ilçeyi ülke ve Sinop gündeminde kötü örnek olmasına neden olan siyasetçilerden arındırabilecek mi?

Boyabat’ı Adeta Skandallar İlçesi Yaptılar

Seçilmesi sağlanan veya göreve getirilen ilçedeki yerel siyasilerden bazıları peş peşe yaşanan skandallarla ilçenin itibarını ülke ve Sinop genelinde yerle bir etti. Görevden bir şekilde el çektirilen, yıllarca siyasetin içinde bulunduktan sonra, partisine ve ilçeye hiç bir şey verememiş siyasetçilerin hala siyaset yapmaya kalkışmaları akıl alır gibi değil.

Başkan Kadir Çok’un Boyabat Ak Parti ilçe başkanı olması ile birlikte, partinin toparlanması dikkatlerden kaçmıyor. Fakat, Boyabat Belediyesi’nde, il genel ve belediye meclisinde yaşanan olumsuzlar karşısında 2024 seçimleri için Ak Parti Genel merkezinin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

Ak Parti’ye göre 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Ak Parti Boyabat’ta seçimlere rakipsiz giriyor gibi gözüküyor. Bu durum siyaseti bırakıp sahaya geri dönmeye çalışanları ve iki yıldır Boyabat’ı hizmete hasret bırakan, mevcut belediye başkanın ağzını da sulandırmış görülüyor. On yıldır ilçeyi geri viteste götüren bazı siyasetçiler, Boyabat’ta toparlanan Ak Parti teşkilatı karşısında sahaya inerek yeni ve temiz siyaset yapmak isteyen siyasilere rakip olmaya çalışıyorlar. Skandal sonrası Sinop’a yerleşip, yaptıklarının unutulduğunu zan edenler aday olmaya çalışıyor. Oysa Boyabat’ta Ak Parti muhalifleri pür dikkat Ak Parti’nin çıkaracağı adaya kitlenmiş durumda bekliyor.

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’nin çıkaracağı adayların artık düzgün ve skandallara sebep olmayacak insanlar olması gerekmiyor mu? Yaklaşık on yıldır lafla peynir gemisi yürütenlere, Ak Parti’yi ilimiz genelinde ve ilçemizde olumsuzluk yaşatanlara, küçük düşürenlere Ak Parti genel merkezi, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in ve Boyabat teşkilatının imkan vermemesi gerekiyor. On yıldır kaderine terk edilen Boyabat’ta, Boyabat Belediyesi, belediyenin parasıyla bitirdiği kaç işe imza att?.

Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş, tüm yaşananlar karşısında sessiz kaldınız, bundan sonrada sessizliğe devam edip Boyabat’ı kaderine terk edecek misiniz?