Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Cumhuriyet Halk Partisinde Bayramlaşma Düzenlenmiş…

CHP Boyabat İlçe Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlenmiş… Boyabat  CHP tarafından bayramlaşma programı gerçekleştirilmiş. CHP İlçe Başkanlığınca parti binasında düzenlenen programa, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop İl Başkan Vekili Zeynel Nallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Melek Günal ile partililer katılmışlar.

CHP Boyabat İlçe Başkanlığınca

CHP Boyabat İlçe Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlenmiş…

Boyabat  CHP tarafından bayramlaşma programı gerçekleştirilmiş. CHP İlçe Başkanlığınca parti binasında düzenlenen programa, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop İl Başkan Vekili Zeynel Nallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, İlçe Kadın Kolları Başknı Ayşe Melek Günal ile partililer katılmışlar.

Karadeniz, burada yaptığı konuşmada, katılımcıların bayramlarını kutladı. Karadeniz, geçtiğimiz seçimlerle ilgili çok konuşulacak şeyler var, diyerek “Belki olumlu ya da olumsuz eleştireceğimiz çok şey var. Bunun için de il ve ilçe örgütlerimiz danışma kurullarını bir an önce yapmak zorundadır. Örgütlerimizin ne düşündüğünü de somut olarak öğrenerek yol haritamızı çizeceğiz. Ben Ankara’ya gittiğimde kendi düşüncelerimi değil örgütümüzün düşüncelerini rapor halinde sunarak, eksikliklerimizi, sıkıntılarımızı gidermede çözüm üretmeye çalışacağız.” ifadelerini kullanmış.

Partililerin de söz alarak, parti gündemiyle ilgili eleştiriler yaptıkları toplantıda, üyelerin geçmişteki yanlışlardan ders alınarak partilerinin bir an önce derlenip toparlanması yönünde  temennilerde bulunulduğu öğrenildi.