Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Belediyesi Bu Kadar Aciz mi?

Eski Boyabat Belediye Başkanlarından Mehmet Ermiş döneminde başlanan Boyabat Belediyesine ait bu alan bir türlü bitirilemeden bu hale getirildi. 

Eski Boyabat Belediye Başkanlarından

Boyabat Belediyesi Bu Kadar Aciz mi?

Boyabat Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ermiş döneminde başlanan ve Boyabat Belediyesi’ne ait bu alan, bir türlü bitirilemeden bu hale geldi.

 

Bir zamanlar Boyabat Belediye eski başkanı Mehmet Ermiş döneminde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi yanında yapılan park, yürüyüş yolu, spor alanı ve insanların dinlenebildikleri, çocukların doğayla buluştuğu yer, sağlıklı yaşam merkezi adıyla ilçe merkezinde tek alan olarak biliniyor.

Böyle bir tesis Sinop’un hiçbir ilçesinde yok! Maalesef tek şanssızlığı Boyabat Belediye başkanlarının burayı umursamamasıdır. Bu alanın özelliği belediyeye hiçbir getirisi olmadığı gibi vatandaşlar tarafından çok talep görmesi ve kullanılmasıdır. Belediyeye ait bu alanın özellikle yürüyüş yapan, kondisyon aletleriyle spor yapan, arkadaşlarıyla ailesiyle oturup istirahat etmek isteyen, çocuklarını doğa ile buluşturmak isteyenlerin şehir merkezindeki ortak adresi durumundaydı.

Fakat ne tesadüftür ki ne çeşmesinden su içmek kimseye nasip olmuştur. Ne de tuvaletleri kullanılmıştır. Ama bu haliyle yine Boyabat’ın en fazla kullanılan yerlerinden biri olarak kalmayı başarmıştır. Yıllardır burayı yapamayan veya yapma ihtiyacı hissetmeyenlerin vatandaşa hizmet aşkı ile tutuşan siyasi irade bu parkı yapamıyorsa o kişinin amacı ilçeye hizmet etmek değildir. Neden mi? Burası neredeyse sıfır masrafla yapılabilecek bir alan olduğu içindir. Sadece ufak bir tadilat ile hala güzelliğini koruyabilecek ve oldukça fazla kitlenin kullanımına sunulacak olmasıdır.

İlçenin birçok sorunu ortada duruyorken, bir köşe yazarımız sayın başkanı ön plana çıkarmak için slogan yazmış, Boyabat’ta coşanlar yok! Ama Boyabat Belediyesi’nde coşanlar var. Sayın başkan 16 -17 aydır belediye başkanı, ciddi rakamlar harcamadan cüzi bir rakamla emekle yapılacak bu alan ilçenin tam ortasında rezalet bir şekilde duruyor. Böyle bir alanı bu şekilde bırakanların hizmet alakası var mıdır?

Kamuoyu Adına Soruyoruz…

Bu Görüntülerin Adı “Acizlik değilse, Nedir?” Boyabat’a hiç yakıştırabiliyormuşsunuz? İki yılda böyle bir yeri bitiremeyene beş yıl daha verilse bitirebilir mi? Boyabat Belediyesi 16-17 aydır kaç para borç ödemiştir?

 

 

Başkan Çakıcı  Döneminde 2021 Yılındaki Hali