Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Belediye Meclisi Toplandı

Boyabat Belediye meclisi 07 Mayıs 2024 Salı saat 16.00 yeni gündem maddelerini görüşmek üzere Başkan Hasan Kara başkanlığında toplandı

Boyabat Belediye meclisi 07

Boyabat Belediye Meclisi Toplandı

Boyabat Belediye meclisi 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 16.00’da yeni gündem maddelerini görüşmek üzere Başkan Hasan Kara başkanlığında toplandı.

Boyabat Belediye meclisi Yeniden Refah Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti meclis üyelerinin katılımı ile Başkan Hasan Kara başkanlığında 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 16.00’da toplandı. Gündemin ilk iki maddesi parsel hisse satın alma ve imar plan değişikli görüşmesinin ardından, Boyabat Kalesi eteğinde halk arasında Kertil olarak anılan bölgede araç içinde bulunan geçici baz istasyonun kalması yönündeki talebin görüşülmesi gerçekleştirildi.

Dördüncü madde ise Belediye mücavir alan sınırları içerisindeki alanlarda kaliteli bir mimari ve fiziksel çevrenin elde edilmesinin sağlanması amacıyla nitelikli mimarinin uygulanmasını ve estetik çözümlere ulaşılmasını sağlamaya yönelik Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’nin 66. Maddesi hükmüne istinaden yapıların, şehircilik, mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı projelerinin ve uygulamalarının kent estetiği açısından değerlendirilmesi ile gerçek ve tüzel kişiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının uymak zorunda oldukları esasları belirlemeyi amaçlayan Mimari Estetik Komisyonu’na ilişkin görüşme gündemde yerini aldı.

Başkan yardımcısı ücret belirleme görüşmesinin ardından, motor kısmından ciddi sorun olan ve yapımı yüksek maliyet tutan ve araç kilometresi 325 bin olan makam aracı yerine, yüksek maliyeti bulunmayan kullanılmış ikinci el bir otomobil alınmasına yönelik görüşme gerçekleştirildi. 2023 Yılı Bütçe Kesin Hesabı görüşmesi için 10 Mayıs 2023 Cuma günü yeniden toplanmak üzere oturum sonlandırıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi Ayşe Şahin grubu adına salı günleri yapılan Boyabat Belediye Meclis toplantılarının saat 16.00 yerine daha ileri bir saate alınarak esnaf ve ticaret yapanların mesleki açıdan işlerinin aksamaması için öneride bulundu. Meclis üyeleri öneriyi olumlu bularak Boyabat Belediye Meclis toplantılarının saat 17.30’da yapılması konusunda mutabık kaldılar.

 

Boyabat Belediye meclisi toplandı6 Boyabat Belediye meclisi toplandı5 Boyabat Belediye meclisi toplandı3 Boyabat Belediye meclisi toplandı2 Boyabat Belediye meclisi toplandı1