Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Çöplüğü Boyabat’ı Zehirlemeye Devam Ediyor…

Yılan hikayesine dönen  Boyabat çöplüğünden çıkan dumanlar çevreyi zehirlemeye devam ediyor.

Yılan hikayesine dönen  Boyabat

Belediye Çöplüğü Boyabat’ı Zehirlemeye Devam Ediyor…

Yılan hikayesine dönen  Boyabat çöplüğünden çıkan dumanlar çevreyi zehirlemeye devam ediyor.

Sinop Valiliğine atanan Vali Mustafa Özarslan’ın  30 Ağustos tarihinde Boyabat ziyaretinde yaşlı bir kadının Sinop Valisini durdurup ’’ Sayın valim ilçemize hoş geldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun. Bizler sizden bir konuda yardım bekliyoruz, Boyabat’ta özellikle Yenimahalle çöplükten gelen kokulardan çok rahatsız, pencere açamıyoruz, akşamları nefes alamıyoruz kokular yüzünden misafir dahi çağıramıyoruz. Sizden bu konuya el atmanızı rica ediyoruz.’’ sözleri üzerine yeni atandığı için konu hakkında bilgisi olmayan Vali Mustafa Özarslan  yanında bulunan Boyabat belediye başkanı Hüseyin Coşar‘dan konu hakkında bilgi istedi.

Konuya çok iyi hakim olan Boyabat belediye  başkanı Hüseyin Coşar Boyabat Katı Atık Bertaraf Tesisinin yapım aşamasının bittiğini ancak yasal prosedürler gereği beklenildiğini söyleyerek en az 2 ay içerisinde bu sorunun çözüleceğini ifade etmişti.

2 Ay sürenin sonuna bir kaç gün kalması üzerine soruyoruz. Tekrar sormaya devam edeceğiz. 1.5 yıldır Boyabat belediye başkanısınız daha önceden de Boyabat belediye meclis üyesiydiniz. Ve geçtiğimiz günlerde Boyabat belediye başkanlığına aday adaylığınızı açıkladınız. Halk sağlığını tehlikeye atanlara işlem yapacak bir kurumun başındasınız…

Kamuoyu Adına Soruyoruz…

Boyabat halkını zehirlemeye daha ne kadar devam edeceksiniz. Hani 2 ay içinde bitecekti. Hani Tesisinin yapım aşamasının bittiği ancak yasal prosedürler gereği bekleniliyordu.

Kamuoyu adına açıklama bekliyoruz

(Bir kaç gün önce çekilen görüntülerdir)

Boyabat Çöplüğü Yanıyor Başkan Coşar Belediye Çöplüğü Boyabat'ı Zehirlemeye Devam Ediyor...01 Belediye Çöplüğü Boyabat'ı Zehirlemeye Devam Ediyor...02

Belediye Çöplüğü Boyabat'ı Zehirlemeye Devam Ediyor...52

 

Belediye Çöplüğü Boyabat'ı Zehirlemeye Devam Ediyor... Belediye Çöplüğü Boyabat'ı Zehirlemeye Devam Ediyor...69