Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti’nin Boyabat Adayı Bürokratik bir isim mi olacak?

Ak Parti’nin Boyabat Adayı Bürokratik bir isim mi olacak?

Ak Parti’nin Boyabat Adayı

Ak Parti’nin Boyabat Adayı Bürokratik bir isim mi olacak?

Ak Parti’nin Boyabat Adayı Bürokratik bir isim mi olacak?
Yerel Seçimlere 158 gün kaldı. Partiler hazırlıklarını yapmaya başladı ve aday adayları da çalışmalarına başladı. Boyabat’ta süreci daha önce başlatan parti MHP olmuştu. Mustafa Meftun Çağlar’ın aday adayı ilanı sonrası siyasi kulisler hız kazanmış özellikle Ak Parti Mustafa Meftun Çağlar’ın karşısına dişli bir rakip çıkarmak zorunda olduklarını hissetmişlerdi. Ak Parti’de son kulislere göre ismi geçen Bürokrat ise Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Baltacı olduğu iddia edildi. Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Çoşar, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Personeli Fatih Dinar’da Ak Parti’de ismi geçen aday adayları arasında konuşuluyor.

MHP’den edilen bilgilere göre en ciddi ve güçlü adayı olan Mustafa Meftun Çağlar ismi üzerinde mutabakat sağlanmış durumda. İl Kongresinde Genel Başkan yardımcıları ve MYK üyeleriyle yapılan görüşmelerde teşkilatın onay verdiği isimle seçimlere gidileceği konusunda net olunduğu söyleniyor.

İyi Parti’de ise Mithat Mor’un ilçe başkanlığından istifası Belediye Başkan adaylığı için istifa ettiği iddia edilmişti. Yerine getirilen Adem Işık’ın ise kendisinin aday olmak istediği konuşulan isimler arasında.

CHP’nin ise tabanını muhafaza etmek için bu seçimlerde Boyabat’ta güçlü bir adayla seçime gireceği öngörülüyor.