Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Partiden Boyabat Belediyesi İçin Kritik Karar!

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için Boyabat Ak Parti aday adayları ve Boyabat kamuoyu açıklanacak adayı beklerken, Boyabat siyasetinin duayeni ve oy deposu eski başkan Hasan Kara Ak Partiden kimin açıklanacağını sessizce derinden takip ettiği. gözlerden kaçmıyor.

31 Mart 2024 Yerel

Ak Partiden Boyabat Belediyesi İçin Kritik Karar!

Ak Parti’nin Alacağı Karar Durumu Kritik Hale Getirdi! Ak Parti’nin Boyabat Belediyesi adayı için alacağı karar durumu kritik hale getirdi!

31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimde Ak Parti’nin Boyabat adayı hala açıklanmadı. Ak Parti’nin Boyabat aday adayları ve Boyabat kamuoyu açıklanacak adayın ismini merakla bekliyor. Son gelişmeler sonrası, Boyabat siyasetinin duayeni ve oy deposu eski başkan Hasan Kara ve İYİ Parti’de Ak Parti’den kimin isminin açıklanacağını sessizce, derinden takip ediyor.

Boyabat MHP teşkilatının uzun süredir aday olmasını beklediği ismin yerine başka bir ismin açıklanması MHP seçmenlerinde hüsrana neden olurken, gelişmeleri yakından takip eden eski başkan Hasan Kara ve İYİ Parti’nin şimdi de gözlerini Ak Parti genel merkezinin açıklayacağı Ak Parti’nin Boyabat adayının ismine çevirdiği, kamuoyunda en fazla konuşulan konulardan biri haline geldi.

Geçmişte Ak Parti’nin Türkiye’de en güçlü dönem de dahil, Ak Parti’nin karşısında aday olarak çıkan Hasan Kara her seçimde az farklarla seçimi kaybetmiş, hatta 2009 belediye başkanlığı seçimini ise sadece 69 oy farkla kaybetmişti.

Medyaya yansımış ve yansımamış Boyabat Ak Parti ilçe teşkilatında ve Boyabat Belediyesi’nde yaşanan sonu gelmez skandalların ardından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Boyabat’ta dokuz aday adayından hangisini tercih etmesi gerektiği kamuoyunda isimlendirilerek konuşulmaktadır.

25 yıldır lüzumsuz ve gösteriş için yapılan projeler haricinde neredeyse çivi çakılamayan Boyabat’ta, siyaseti kara lekeye çevirenler hala ayak oyunları ile sahaya inmeye çalışmaktadır. Ak Parti Sinop milletvekili Nazım Maviş’in sessizlik içinde yaşananları izlemesi ise Ak Parti’nin sadece Boyabat’ta değil, tüm Sinop’ta hüsrana uğramasına neden olacaktır. Boyabat’ta Ak Parti’nin yeni bir vizyona bürünmesi, geçmiş siyasete kalem çekerek taze kanla ve her kesime kucak açacak bir adayla sahaya inmesi gerektiği vurgulanıyor.

Boyabat Ak Parti Boyabat Belediye başkan adayının açıklanacağı gün yaklaşırken Ak Parti’nin ve Boyabat’ın kaybetmemesi için şaibesiz, üniversite mezunu, belediyecilikte taviz vermeyecek, Boyabat’ı ve Boyabatlı’yı yakinen tanıyan, partisini ve milletvekilini iyi temsil edecek, Boyabat’ı bölmeyecek bir adayın açıklanması kamuoyu tarafından beklemektedir.