Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan aday adayı Zehra Okur Akdemir büyüyen sevgi halkası oluşturuyor

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan aday adayı Zehra Okur Akdemir sahada bayan seçmenlere hakim olmaya çalışıyor. Ak Parti  Kadın Kolları görevini de yürüten Zehra Okur Akdemir Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiği aktif performansı  31 Mart yerel seçimlerinde de sergilemeye çalışıyor.

Ak Parti Boyabat Belediye

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan aday adayı Zehra Okur Akdemir büyüyen sevgi halkası oluşturuyor

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan aday adayı Zehra Okur Akdemir sahada bayan seçmenlere hakim  oluyor. Ak Parti  Kadın Kolları görevini de yürüten Zehra Okur Akdemir Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiği aktif performansı  31 Mart yerel seçimlerinde de sergilemeye çalışıyor.

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan aday adayı Zehra Okur Akdemir aynı zamanda Ak Parti Kadın Kolları başkanlığı  görevi yanı sıra Boyabat Belediyesi Meclis Üyesi göreviyle  siyasetteki tecrübesi ile sahada kadınlar üzerinde etkisini ve  erkek, genç, çocuk, yaşlı demeden büyüyen bir sevgi halkası oluşturuyor.

Boyabat  benim doğup büyüdüğüm, ilk ve ortaokul, lise eğitimlerimi aldığım ilçe. Boyabat’ın  bir evladı olarak,  siyasi  olarak edindiğim bilgi ve birikimlerimle, özellikle üretime yönelik gerçekleştirdiğim onlarca projelerle memleketime hizmet etmek istiyorum.  Kadın, genç, engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik projelerimizi şimdiden tecrübeli arkadaşlarımız ile hazırlamaya başladık. Belediye başkanlığı adaylığım İnşallah takdir edilirse, seçilerek devralacağımız gönül belediyeciliğini Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde, ortak akıl ortak başarı anlayışı ile daha da yükselterek zirveye çıkaracağız. verdi

Boyabat’ımızın, sahip olduğu imkân ve potansiyelini harekete geçirmek, en önemli hedefimdir. Bir Boyabat sevdalısı olarak, bu hedefe ulaşmak ancak; planlı, programlı ve kararlı bir çalışma, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, siyaset, sanat ve kültür alanlarında yetiştirdiği kanaat önderleriyle, STK’leriyle oluşturulacak ortak aklı değerlendirmekle mümkündür.

En büyük arzum; kadınların meslek kurslarıyla edindiği becerileriyle üretime ve aile bütçesine katkı sağlayan, gençlerinin projelerle oluşturulacak iş ve spor alanlarıyla geçmişle bağını koparmadan, geleceğe emin adımlarla yürüyen, her mahallesiyle modern bir Boyabat’ı birlikte inşa etmektir.

Allah nasip ederde Boyabat Belediye Başkanı olduğum takdirde görevimi bu bilinçle yapacağıma dair inancım tamdır. Parolamız; sadece yaşanabilir bir Boyabat değil, her yönüyle yaşama keyfi veren bir Boyabat için ortak akıl ortak başarı bilinci ile çalışacağız” ifadelerine yer verdi.