Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

31 Mart’ta Yapılacak Seçimleri Kazanacak Başkanı Bekleyenler!…

Boyabat Ak Parti belediye başkan adayının adının açıklamasını herkes merakla bekliyor. Ak Parti belediye başkan adayının kim olacağını sadece vatandaşlar değil, seçime girecek diğer partiler de takip çok yakından ediyor.

Boyabat Ak Parti belediye

31 Mart’ta Yapılacak Seçimleri Kazanacak Başkanı Bekleyenler!…

Boyabat Ak Parti belediye başkan adayının adının açıklamasını herkes merakla bekliyor. Ak Parti belediye başkan adayının kim olacağını sadece vatandaşlar değil, seçime girecek diğer partiler de takip çok yakından ediyor.

CHP, MHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarını açıklarken, Ak Parti belediye başkan adayının adını hala açıklamadı. Geçmiş seçimlerin favori adayı olan Hasan Kara ise bu durum karşısında sessizliğini hala koruyor. Kamuoyunda eski başkan Hasan Kara’nın Yeniden Refah Partisi’nden aday olacağı her ne kadar konuşulsa da iddiadan öteye geçmiyor. Siyasi kulislerde bunlar konuşulurken, Boyabat Belediye başkanı seçilecek adayı neler bekliyor.

Belediyenin en sıkıntılı sorunlarından bir tanesi belediye içinde yapılması gereken değişikliklerdir. Ak Parti ve Boyabat belediyesi hakkında kamuoyunu sarsan skandallara dur diyecek bir başkan bekleniyor Boyabat halkı son iki dönemdir her ne kadar iktidar partisini tercih etmiş olsa da istediği hizmeti yeterli şekilde alamamıştır.

Boyabat’ın çözülmesi gereken bazı sorunları; ilçenin bir türlü bitirilemeyen trafik çilesi, Boyabat belediye çöplüğünün kaldırılıp hizmete açıklamaması.
Boyabat seyir terası ve Erenlikte yapımı bitirilemeyen kulenin akıbeti ne olacaktır.
Eski başkanlar döneminde faaliyette bulunan parke fabrikası kapatılmış, parke satın alınmaya başlamıştır.
İlçede kaldırımı ve yolu olmayan bir çok sokaklar vardır.
Boyabat Bağlar mevkinde bulunan dere 2024 yılına girmemize rağmen çevreye pis kokular yaymaya devam etmektedir.Yine bağlar mevkinde derme çatma tahtadan yapılmış vatandaşlar için can güvenliği tehdidi oluşturan köprü kullanılmaktadır.
Türkiye’de yasaklanan ve kanserojen olan asbestli su boruları değişmelidir.
Ulusal ve yerel medyanın uyarılarına rağmen ciddi bir hayvan barınağı yapılamayıp göstermelik bir barınakla Boyabat’ın kötü reklamı yapılmaktadır.
500-600 metrelik Çay sokakta bulunan Kalebağı mesire alan yolu yapılmayı yıllardır beklemektedir. Alparslan Türkeş parkının akıbeti ise hiç belli değil. Büyük bir başarı ile giden orta çarşı restorasyon çalışmaları durmuştur. Hal yerinde esnaf için tuvalet yapılmayı beklemektedir.
Spor yapmak isteyen vatandaşlar veya dinlenmek isteyenler için sağlıklı yaşam merkezi olan hastane yanındaki park alanı yapılmayı beklemektedir. Üreticilerin tüketiciye direk ürün satabileceği bir köylü pazarı yok! Boyabat2ın ihtiyacını karşılayacak kapasitede hijyen bir mezbaha yapılamaması gibi belediye hizmetlerinden yoksun bir Boyabat var.

31 Mart 2024 tarihinde seçilecek belediye başkanını bekleyen bazı sorunlar bunlar. 20 yıldır iktidar partili belediye başkanları Boyabat’ta bu kadar soruna çözüm bulamıyorsa, seçilecek başkanın iktidar partisinden seçmenin aslında hiç bir anlamı yok! Demek oluyor ki öyleyse belediye başkanı seçerken partiye değil şahsa bakılmalıdır

Alparslan Türkeş parkının akıbeti ise hiç belli değil.