Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zehra Akdemir Boyabat Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin, Ak Parti Teşkilatına Başvurusunu Gerçekleştirdi.

Bir süredir isminden kamuoyunda aday adaylığı için bahsedilen, Zehra Akdemir bugün başvurusunu yaptı. 

Bir süredir isminden kamuoyunda

Zehra Akdemir Boyabat Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin, Ak Parti Teşkilatına Başvurusunu Gerçekleştirdi.

Bir süredir isminden kamuoyunda aday adaylığı için bahsedilen, Zehra Akdemir bugün başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Zehra Akdemir bayan aday adayları arasında siyasetteki tecrübesiyle tanınıyor. Bu akşam saatlerinde Boyabat Ak Parti İlçe başkanlığına gelen Zehra Akdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok aday adaylık dilekçesini sundu.

Ak Parti Boyabat Belediye başkan aday adayı olan Zehra Akdemi;

“31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Boyabat’ımıza hizmet etmek için, 17 Kasım 2023 tarihi itibariyle Ak Partiden aday adaylığımı sizlerle paylaşıyorum.

Yapmış olduğum bu aday adaylık başvurumda; yanımda olanlara, telefonda ve sosyal medya aracılığı ile gücümüze güç katanlara, uzakta olup ta gönül birlikteliği  içerisinde olduğumuz dua ve desteklerini bizden esirgemeyen gönül dostlarımıza ve siz değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan  önderliğinde, bu kutlu yolda, memleketimize hayır getirecek işlerde çalışmak ve ayrıca ülkeme, Boyabat’ımıza ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek, en büyük arzum ve hedefimdir.

Çalınmadık kapı, girilmemiş gönül bırakmadan,  heyecanla, bıkmadan ve usanmadan Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında, Türkiye yüzyılına yakışır bir Boyabat için;

Durmak yok, yola devam…” ifadelerine yer verdi

Böyle Başvuru Görülmedi!

Başvuru sonrası parti binası önünde bekleyen kalabalık grup konfetiler ve meşaleler ile Boyabat Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Zehra Akdemirin aday adaylığını destekleyenler kutlama yaptılar.  Adaylık başvurusu sonrası parti binasından çıkan  Ak Parti Boyabat belediye başkan aday adayı Zehra Akdemir’i dışarıda bekleyen kalabalık adeta 31 Mart 2024 seçimlerini kazanmış görüntüsünü ortaya koydular