Ayhan, içilebilecek kalitede bir suyu sabah saat 09:00 sıralarında tesisten Sinop’a gönderdiklerini söyledi. Ancak şehir merkezine daha önce verilen suyun yerine temiz suyun alması için biraz zaman gerektiğinin altını çizdi. Başkan Ayhan içilebilir suyun en geç pazartesi günü evlere ulaşacağını bildirdi.
“48 SAAT İÇERSİNDE TEMİZ SUYA KAVUŞACAĞIZ”
Sabahın erken saatlerinde temiz ve içilebilir suyu şebeke hattına verdiklerini, 48 saat içerisinde de musluktan akacak suyun içilebilir kalitede olmasını öngördüklerini belirten Ayhan; “Tesisimizdeki çalışmalarımızı tamamladık ve sabah saat 09:00 itibariyle tesisimizden Sinop’a gönderdik. Suyun Sinop’a olan yolculuğu yaklaşık 10 saat sürüyor. Akşam saat 19:00 sıralarında temiz su Sinop’taki depolarımıza düşecek. Bu demek değil ki o dakikadan itibaren musluklarımızdan temiz su akacak. Kirli su hala şebekemizde Temiz suyun depolara karışması zaman içerisinde olacak. Öngörülerimize göre 48 saat içerisinde temiz suya kavuşulacak. Bu süre içerisinde su daha da berraklaşacak. Pazar günü akşamı veya pazartesi sabahı artık musluklardan elimde gördüğünüz içme suyu standartlarındaki suyumuz akmaya başlayacak. Bu süreç içerisinde tesisimizdeki personelimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştı. Bu anlamda tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Elimizde olmayan geçici rahatsızlıktan dolayı tüm Sinop Halkından bir kez daha özür diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Kübra Akan
SİNOP
6 gün önceSİNOP
10 gün önceSİNOP
26 gün önceSİNOP
25 Eylül 2023SİNOP
25 Eylül 2023SİNOP
25 Eylül 2023SİNOP
25 Eylül 2023SİNOP
25 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.