Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memleket Partisi İlçe Başkanından Boyabat Belediyesine Öneri

Memleket Partisi İlçe Başkanından Boyabat Belediyesine Öneri Memleket Partisi Boyabat  İlçe Başkanı Can Cebeci sosyal medya hesabından Boyabat belediyesine  öneride bulundu

Memleket Partisi İlçe Başkanından

Memleket Partisi Boyabat  İlçe Başkanı Can Cebeci sosyal medya hesabından Boyabat belediyesine  öneride bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Cebeci, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olacağını söyledi.

Nihayet Memlekette Konuşan Bir Siyasetçi Çıktı

Memleket Partisi Boyabat ilçe Başkanı Can Cebeci 22 Mayıs 2023 tarihinde sosyal medya hesabından Boyabat belediyesine yaptığı öneri;

Boyabat Kültür Merkezi’ne yapılması gerekenleri kendimce söylemek istiyorum
bilim ve teknoloji atölyelerinin kurulması
Resim ve müzik üzerine atölye kurulması
Kültür Merkezi’ndeki dükkanların satılmaması
Bina içerisindeki düğün salonunun kapatılması
Mescidin genişletilmesi ve elverişli olması
Kültür Merkezi’nin müdürünün değişmesi
Şimdi bunları neden olması gerektiği sebepleri söylemek istiyorum
1 – Kültür Merkezi adı altında açılan Bu binada bilim ve teknoloji üzerine herhangi bir çalışma atölye bulunmamaktadır. Kültürümüzün en önemli altyapısı bilime ve teknolojiye dayalıdır
2 – Kültür dediğimizde aklımıza gelenler resim ve müziktir Boyabat’ta Resim üzerine dünya birincileri Türkiye birincileri çıkmaktadır. Buna rağmen kültür merkezimizde bunun üzerine atölye yoktur haftanın belirli günlerinde resim ve müzik üzerine ücretsiz eğitim verilmeli.
3 – bir Kültür Merkezindeki dükkanları farklı konseptteki insanları satarsanız binanın kültürel Merkez olma adabını kaybeder.
4 – düğün salonunun kaldırılmasının sebebi şudur hem kültür merkezinde Düğün Salonu olmamalıdır Bununla birlikte Düğün salonun olduğu alanda bir kafeterya mevcuttur kafeteryacının alan sorunu yaşamaması ve müşterisine iyi bir hizmet sunabilmesi için düğün salonunun orada olmaması lazım.
5 – Kültür Merkezi’nde geniş dükkanlar geniş alanlar yapılmıştır yalnız bir kulübe boyutunda Mescit yapılmıştır bu kadar şaşalı bir binaya bu kadar küçük Mescit yakışmıyor mescidin genişletilmesi ve titiz Bununla birlikte elverişli bir alana getirilmesi gerekiyor.
6 – Kültür Merkezi’ndeki müdürün değişmesi gerekir Çünkü Bu binada müdürlük yapacak bir kişinin resim veya müzik veya teknoloji veya kültürel üzerine çalışmalar yapmış veyahut bu alanla ilgili üniversite mezunu olması gerekiyor sadece siyasi parti kontenjanından burada müdür olmamalı
Halit Samsa Sayın Halit Bey abi şu anda aktif olarak Kültür Merkezinin müdürüsün Ben hem bir ilçe başkanı Hem bir genç vatandaş olarak 6 maddeyi dile getirdim Senin de fikir ve görüşlerini almak çok isterim sadece edepli ve düzgün bir lisanla” Boyabat’ın en genç ilçe başkanı konumunda bulunan Memleket Partisi Boyabat ilçe başkanı Can Cebeci  bu ifadeleri ile Boyabat belediyesi yetkililerine öneride bulundu.