Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinoplu Vatandaş: “Aslında Sinop Mutlu Bir Şehir Değil

Yunan filozof Diyojen Sinop’ta doğmuş, insanlara ellerinde olanlarla mutlu olmayı, sahip olmadıkları şeyler için de kafa yormamayı salık vermişti.

Yunan filozof Diyojen Sinop'ta

Sinoplu Vatandaş: “Aslında Sinop Mutlu Bir Şehir Değil

Yunan filozof Diyojen Sinop’ta doğmuş, insanlara ellerinde olanlarla mutlu olmayı, sahip olmadıkları şeyler için de kafa yormamayı salık vermişti

TÜİK’in yayınladığı 2023 son verilere göre; Türkiye’nin en mutlu illeri Karadeniz’den İç Anadolu’ya kadar çeşitlilik gösteriyor. İşte mutluluk konusunda en üst sıralarda yer alan o iller… Sinop, Afyonkarahisar ve Bayburt ilk 3 sıralamada yer alıyor

 

ANKA Haber Ajansı Sinop’ta yapmış olduğu röportajlarda  Sinoplu vatandaşların verdikleri cevaplar çok ilginçti. Meğer Sinop mutlu değilmiş.

TUİK’E GÖRE SİNOP EN MUTLU ŞEHİR ANCAK SİNOP HALKI İÇİN DURUM TAM TERSİ

ANKA Haber ajansına konuşan vatandaşlar, bir çay içmek, bir simit yemek mutluluksa evet mutlular cevabı ilginçti. Sinoplu vatandaş Bülent Ustaoğlu, “Geçim sıkıntısı yüzünden insanlar mutlu değil diye düşünüyorum. Ben de bir emekliyim şu anda. Ben 42 yıl devlete hizmet ettim, aldığım maaş 19 bin lira. İnşaat mühendisiyim. Benim daha iyi şartlarda yaşamam lazım” dedi. Sinoplu vatandaş Nurhayat Erol ise, “Aslında Sinop mutlu bir şehir değil. Kahvehanelerde oturup bir çay içmek, bir simit yemek mutluluksa evet mutlular. Onda bile şu anda mutlu değiller çünkü en ucuz çay 10 lira, en ucuz simit 10 lira. Bir mekana oturduğun zaman artık bir arkadaşına bile çay ısmarlayamaz hale geldi insanlar. Bunun nesi mutluluk” ifadelerine yer verdi.