Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlan: Kutlamalara gölge düşürdünüz!

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, Sinop’ta 100. Yıl programının yapıldığı lokasyonun tüm kutlama ve gösterilere gölge düşürdüğünü ileri sürdü.

İYİ Parti Yerel Yönetimler

Şanlan: Kutlamalara gölge düşürdünüz!

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, Sinop’ta 100. Yıl programının yapıldığı lokasyonun tüm kutlama ve gösterilere gölge düşürdüğünü ileri sürdü.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan yaptığı açıklamada, Sinop’ta Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarında lokasyonun yanlış planlandığını söyledi.

Şanlan açıklamasında; “Sinop’ta 100. Yıl programının yapıldığı lokasyon tüm kutlama ve gösterilere gölge düşürdü. Binlerce hemşerimiz kutlama ve tören alanına akın etmesine, Cumhuriyetimize, atasına ve tarihine sahip çıkma kararlılığına rağmen tören alanının düzensizliği, sıkışıklığı yüzünden bir çok insan dün Sinop’taki Cumhuriyet kutlamalarında yapılan hiç bir gösteriyi göremedi. Bir çok hemşehrimiz bankların üzerinden yada bulabildikleri sandalyeler, tabureler üzerinden bin bir zahmetle gösterileri takip etmek durumunda kaldı. Alanda görüştüğüm onlarca hemşehrimizde bu konuda ki haklı öfkesini ve şikayetini dile getirdi. Burdan konunun muhatapları olan başta ilimizin mülki amiri olan sayın Valimize ve tertip komitesinde yer alan bürokratlara ve kurumlara soruyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarının çok yoğun katılımla gerçekleşeceğini öngöremediniz mi? Bir çok insanın alanı görmesinin mümkün olmayacağı, insanların alana yaklaşabilmek için birbirinin önüne geçmek için hır gür olacağı, özellikle küçük çocuklarımızın 100. Yıl kutlamalarını görme konusunda mağdur olacağını hesap edemediniz mi ? Hiçbirinizde durumdan vazife çıkartıp bu töreni şehir stadında, tribünleri olan herkesin eşit görme ve heyecanı yaşama fırsatı olan bir alanda yapalım demediniz mi. İnsanlar alana 100 metre bile yaklaşamadan geri dönmek mecburiyetinde kaldı. Madem töreni bu alanda yapmaya karar verdiniz, iki tane ekran kurmayı damı akıl edemediniz. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin emeklerine, yazık ettiniz” dedi.