Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Başkana Komplo Kuranlar Gözaltına Alınmış!!!

Geçtiğimiz haftalarda eski Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı’nın avukatı basın duyurusu yaparak bazı konulara açıklık getirmeye çalışmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda eski Boyabat

Eski Başkana Komplo Kuranlar Gözaltına Alınmış!!!

Geçtiğimiz haftalarda eski Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı’nın avukatı basın duyurusu yaparak bazı konulara açıklık getirmeye çalışmıştı.

Yapılan basın duyurusunda;

KAMUOYUNA DUYURU

Sayın Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’ nın göstermiş olduğu üstün başarıyı hedef alan kumpas ve şantaj olayından sonra, olayın sorumlularının ortaya çıkması ve hesap vermesi için yapılacak soruşturmanın güvenliği amacı ile halkımızın tüm karşı çıkmalarına rağmen sayın Başkanımız belediye başkanlığından istifa etmiş, devamında ise kendisine bu hain komployu yapanlar hakkında yasal işlem başlatmıştır.

Geldiğimiz aşamada, Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığını’ nın başarılı girişimi ile olayın faillerinden üç kişi göz altına alınarak, sayın başkanımıza karşı kullanılan sahte dijital verilerin içinde bulunduğu materyallere el konulmuştur. Bundan sonra ise sayın başkanımıza karşı başlatılan hain komplonun sorumlularının yargılanarak en ağır cezayı alacaklarına kuşkumuz yoktur.

Böylelikle, Sayın Belediye Başkanımız Şefik ÇAKICI’ nın belediye başkanlığında ve siyasette gösterdiği üstün çaba ve buna bağlı olarak halkımız nazarında kazandığı yoğun sevgiye karşı oluşturulan gizli düzen ve kurulan kumpas halkımızın teveccühü ve yargı organlarımızın çabası ile gün yüzüne çıkmış olup, bu işi yapanlar cezasız kalmayacaktır.

Bundan sonraki gelişmeler ise yeri geldikçe duyurulmaya devam edilecektir.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Sayıştay raporuna göre, sayın eski başkana 39 ayrı madde halinde suçlamalar getirildi. Bu mu üstün başarıdır? Kurumu zarara uğratmak üstün başarı mıdır?

Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 gözaltı hangi tarihte, emniyetin hangi birimi tarafından yapıldı? Gözaltına alınan arasında tutuklanan var mı? Veya Adli kontrol şartı ile serbest mi bırakıldılar? Gözaltına alınan 3 kişi kim? Sahte dijital verilerin içinde bulunduğu materyaller nelerdir? Basına servis edilen materyaller orijinal değil mi? Gizli düzen ve kurulan kumpas halkımızın teveccühü ve yargı organlarımızın çabası ile gün yüzüne  çıkarıldı. İbaresi kullanılmış. Bu konuda yetkililer tarafından  Basın ve yayın kuruluşlarına konuyla ilgili  bir açıklama yapılmadı

Sayın eski başkan ve sayın avukat ister basın açıklaması ile kamuoyunu aydınlatın. İstersen gazeteniz aracılığı  ile kamuoyunu aydınlatın.

Yapacağınız açıklama ciddiyet içerisinde olduğu takdirde tarafımızdan haber yapılacaktır.