Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bazı Basın ve Yayın Kuruluşları Tepki Gösterip 10 Ocak gazeteciler gününde verilen davete katılmadılar

10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla Boyabat Kaymakamlığı yerel ve ulusal basın ve yayın temsilcileriyle bir arayan geldi.

10 Ocak Gazeteciler günü

Bazı Basın ve Yayın Kuruluşları Tepki Gösterip 10 Ocak gazeteciler gününde verilen davete katılmadılar

10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla Boyabat Kaymakamlığı yerel ve ulusal basın ve yayın temsilcileriyle bir araya geldi. Boyabat Kaymakamlığının son  zamanlarda basın ve yayın kuruluşlarını dizayn etme çalışmaları karşında tepki gösteren  ilçenin en kapsamlı yerel ve ulusal basın ve yayın kuruluşları katılım yapmadılar.

Sansür değilse Nedir?

Sinop Valisinin ilçeye gelmesini bile basından bildirmeyen, Boyabat Kaymakamlığı verilen davete bazı resmi ve korsan basın temsilcileri de katılım sağladılar.  Yetkiler 10  Ocak gazeteciler gününde korsan medya ile sohbet ortamını yakaladılar. Daha önceden yapılacak etkinlikleri ve  kurumların programları basın ve yayın kuruluşlarına bildirilirken, Boyabat Kaymakamlığının bir süredir ilçede faaliyet gösteren basın ve yayın kuruluşlarına yapılacak etkinlikler ve programlarla ilgili bilgi akışı sağlanmıyor. Basın ve yayın kuruluşlarını yapılacak programa veya etkinliklere davet etmek yerine görüntüleri kendileri alarak haber metinleri ile birlikte açtıkları sosyal medya hesaplarından yayınlamak suretiyle kamuoyunun ve basının  bilgilendirilmesi sağlanmaya çalışılıyor. Bu konudan rahatsız olan yerel ve ulusal basın rahatsızlıklarını her ne kadar Boyabat Kaymakamına bildirse de,  Boyabat Kaymakamlığı bu tutumdan ısrarcı davranıyor. Basın ve yayın kuruluşlarının dizayn edilmeye çalışıldığının rahatsızlığı nedeniyle Boyabat’ın en geniş kapsamlı ve etkin basın ve yayın kuruluşları  10 Ocak gazeteciler gününde verilen davete katılmadılar