Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Yıldız Mahallesindeki Islah Edilen Dere Tehlike Saçıyor

Boyabat Yıldız Mahallesindeki Islah Edilen Dere Tehlike Saçıyor Boyabat Yıldız mahallesindeki bu görüntüler aylardır yetkililer tarafından yapılmayı bekliyor

Boyabat Yıldız Mahallesindeki Islah

Boyabat Yıldız Mahallesindeki Islah Edilen Dere Tehlike Saçıyor

Boyabat Yıldız mahallesindeki bu görüntüler aylardır yetkililer tarafından yapılmayı bekliyor

Boyabat Yıldız mahallesinde daraltılarak yapılan dereye  ait istinat duvarları çöktü. Sağanak yağışa bile dayanamayan duvarlar aylardır yapılmayı bekliyor. Çekilen emniyet şeritti  ile önlem almaya çalışan yetkililerin, yetişkin insanlar tehlikenin farkında oldukları için uzak durabilirler.  Bu alan çocuklar için tehlike yarattığının farkında mısınız? Kaldırımdaki çatlak olası bir sağanakta bende çökmeye hazırım der gibi duruyor.

Islah edilen dere sadece istinat duvarının çökmesi ile  tehlike yaratmıyor. Dere kenarına Boyabat belediyesi tarafından yapılan güzel park alanı içinde oynayan küçük çocuklar içinde tehlike yaratıyor. DSİ tarafından Boyabat çayı kenarına yapılan demirleri sökerek, ihtiyaç olmadığı halde  Boyabat belediyesi reklamlı korkuluk yapan belediye yetkilileri, yaptıkları park ve park içinde oynayan çocuklar  için ıslah edilen dere kenarına güvenlik için korkuluk yapmayı düşünemediler mi? Adı üstünde çocuk balonu kaçan olur. Topunu dereye düşürebilir. Gelen seli merak edip yakından izlemeye çalışabilir.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Aylardır bu şekilde tehlike  arz eden, bir an önce yapılması gereken dere istinat duvarlarını ve  dere kenarında bulunmayan çocukların can güvenliği için korkuluk yapmayı düşünüyor musunuz? Güvenlik önlemleri  ve istinat duvarı gidecek olan bir veya birkaç candan sonra mı alınacak?

boyabat yıldız mahallesi dere çöktü

 

Boyabat Yıldız mahallesinde derenin istinat duvarı çöktü41

            Çay Kenarındaki DSİ  ait Sağlam Korkuluklar Sökülerek Belediye Hurdalığına Atıldılar