Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Polisinin Yakaladığı Tacirler Tutuklandı

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli olarak durdurulan bir araç ile araçta bulunan 3 kişi üzerinde ve araç içerisinde yapılan kontrollerde yasaklı maddeler yakalandı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce

Boyabat Polisinin Yakaladığı Tacirler Tutuklandı

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şüphelim olarak  yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli olarak durdurulan bir araç ile araçta bulunan 3 kişi üzerinde ve araç içerisinde yapılan kontrollerde yasaklı maddeler yakalandı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından  yapılan çalışmalar neticesinde, durdurulan bir araç ile araçta bulunan 3 kişi üzerinde ve araç içerisinde yapılan kontrollerde 1285 adet sentetik hap, 42 adet Galara, 10 adet Neruda, 5 adet Lyrica, 162,49 gram daralı 65 paket halinde sentetik, kannobinoid maddesi, 4,92 gram daralı Mariana, 1 paket uyuşturucu için kullanılan çarşaf maddesi 1 adet işinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen sigara yasaklı maddeler ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan 3 kişi S.Y.-T.D.- R.E. emniyetteki işlemlerinin ardından Boyabat Boyabat adliyesine getirildiler Hakim karşına çıkarılan S.Y.-T.D.- R.E.  tutuklanarak Sinop Kapalı Cezaevine teslim edildiler