Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyabat Belediye Başkanı Coşar, Başıboş Köpekler İlçede Tehlike Saçıyor

Boyabat Belediye Başkanı Coşar, Başıboş Köpekler İlçede Tehlike Saçıyor Boyabat’ta yıllardır  başıboş köpekle tehlike saçarken Boyabat belediyesi  nereye bakıyor? Bu sorunu başka belediye mi çözecek?

Boyabat Belediye Başkanı Coşar,

Boyabat Belediye Başkanı Coşar, Başıboş Köpekler İlçede Tehlike Saçıyor

Boyabat’ta yıllardır  başıboş köpekle tehlike saçarken Boyabat belediyesi  ne yapıyor? Yıllardır vatandaşa hikaye okuyor. ilçenin önemli sorununu  başka bir belediye mi çözecek?

Geçtiğimiz yıllarda yeni mahallede bir vatandaşımız canını zor kurtarmıştı, 19 Ocak 2023 Yıldız mahallesinde köpekler genç bir kıza saldırmıştı. 05.11.2019 Salı günü Boyabat’ta başıboş dolaşan ve gruplaşan 20 köpek, okula giden çocuklara saldırdı. Yine 2023 yılında Atatürk okulu önünde köpekler öğrencilere saldırmıştı. 14 Haziran 2023 Boyabat Kalebağ’ında bir çocuğa saldıran köpek çocuğu başından ve kalçasından ısırarak hastanelik etti. Bu olaylara nazaran  Boyabat belediyesi hiç bir önlem almadığı açıkça ortadadır. Boyabat bağlarda aç sokak hayvanlarından vatandaşlar bahçelerinde tavuklarını koruyamıyorlar

Boyabat’ın en önemli  sorunu haline gelen başıboş sokak köpekleri özellikle Yıldız mahallesi, Adnan Menderes bulvarı ve çarşı içi gibi ilçenin merkezinde tehlike saçmaya devam ediyorlar. Yerel idareden tık yok!  Vatandaşlar ise bu duruma tepkili, Boyabat belediyesinin acilen sorunu çözmesini bekliyorlar

Kamuoyu Adına Soruyoruz…

Bir belediye başkanı asli görevlerini yeterli şekilde yapamıyorsa, başkanı olduğu ilçede  vatandaşların can  güvenliğini tehlikeye atan bir sorunu çözemiyorsa, o makamda hala  ne için oturuyorsunuz?   Boyabat halkının çocuklarını sokaklara güvenle çıkarmalarını sağlamak bir belediye başkanının  asli görevi değil mi? Boyabat halkı çocuklarını ve kendilerini sokakta güvende hissedemeyecek mi? Bir grup başıboş hayvan gördüğünde sürekli yön mü değiştirecek?