Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

31 Mart 2024 Seçimleri Yaklaşırken, Siyasette Son Durum

31 Mart 2024 Seçimleri Yaklaşırken, Siyasette Son Durum Geçtiğimiz dönem  yerel seçimlerde Boyabat kıyasıya 2 partinin yarışına tanık oldu. Az farkla seçimim biteceğini düşünenler hüsrana uğradı

31 Mart 2024 Seçimleri

31 Mart 2024 Seçimleri Yaklaşırken, Siyasette Son Durum

Geçtiğimiz dönem  yerel seçimlerde Boyabat kıyasıya 2 partinin yarışına tanık oldu. Az farkla seçimim biteceğini düşünenler hüsrana uğradı. MHP adayı Şükrü Kaya’nın  100/150  oy alacağına iddiaya girenler hüsrana uğradı. Milliyetçi Hareket Partisi adayı Şükrü KAYA beklenilenden fazla oy alarak, kendisini siyasi arenada göstermeyi başardı. Seçimin galibi AKP’ de 2,5 yıl sonra başkan değişimine gitmek zorunda kaldı. Olan yine Boyabat’ a oldu. ilçeye kazandırılan sadece Doğalgaz oldu.

Şu ana kadar  sosyal Medya hesaplarından Şükrü Kaya ve Soner Taştekin aday adayı olduklarını belirtirken, Kamuoyunda bir çok isim gündeme getirilmeye çalışılıyor.

Ak Partide Neler Oluyor?

Ayrıca AKP’de skandalların önü arkası kesilmezken, araştırdıkça yenileri ortaya çıkıyor. Ak Partinin adını ilçede skandallara karıştıranların  isimleri yeni dönemde adaylık için  dillendirilmeye devam ediyor.  isimleri skandallara karışanları, Sessiz sedasız ilçe başkanlığı bıraktırılanlar. Zırt pır her seçimde özel bir kriterlere sahiplermiş gibi isimleri  zikredilenlere kamuoyu itibar etmiyor. Boyabat’ın kaybetmesinin sebebi bu siyasilerdir.   Boyabat için  vahim bir durumdur. Oysa Boyabat’ın yetiştirdiği müthiş bürokratlar, sanayiciler, işadamları vs.  var.

Yeter artık!  AKP Milletvekilimiz Sayın Nazım MAVİŞ; Boyabat’ ı gözden mi çıkardınız? Boyabat’ta partiniz ve gücünüz her geçen gün eriyor. Sizde bu olup bitenlere daha ne kadar sessiz kalacaksınız?

Belediye başkanı demek, parti ilçe başkanı demek, lay lay lom makamı değildir. Boyabat hizmet bekliyor. Bir Durağan’a  bakınız, bir Saraydüzü’ne bakınız, bir Ayancık’a bakınız, bir Sinop’a bakınız, bir Gerze’ye bakınız. Boyabat’ta yaşanan kepazelik var mı oralarda? Belediye başkanları  belediyecilik yapıyor. İlçe başkanı ilçe başkanlığı yapıyor. Bürokrat işini yapıyor. Teşkilatlara, belediyelere insanlar güvenle giriyor.  Ak Partiyi Boyabat’ta ne hale getirdiler. Hala Ak Partiden siyaset nasıl yaparım diyenler var.

Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok Boyabat’ta uzun bir süredir partisini toparlamaya çalışan bir ilçe başkanlığı yapıyor. Tek şansızlığı yeterli deneyimli ekibi yok! Böyle giderse olamazda. Ak Partili bazı teşkilat içindeki üyeleri, Ak Partili bazı seçilmişler ve bazı Boyabat belediyesinde yöneticilik yapanların  ilişkilerine çeki düzen verdirmenin,  kendi ailevi menfaatleri yönelik siyaset yapanlara müdahale etmenin zamanı geldi. Geçiyor…

Başkan Coşar Sahaya Sürülmeye Çalışılıyor

Sayın Boyabat belediye başkanı Coşar bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Belediyecilik ekip işidir. Uzun süredir siyasetin içindesiniz.  Fakat görülüyor ki, koltuğun sıcaklığı sizi de sarmaya başlamış. Ak Partiden belediye başkanı olmak için adaylıkta isminizde geçiyor.  Veya birileri dillendirmeye çalışıyor.   Boyabat belediyesi kontrolüm altında. Başkanı olduğum  ilçeye yeterli hizmetleri bende  veriyorum. 2021 Sayıştay raporunda yazan usulsüzlüklere, ben dur dedim.  Partimize ve belediyemize zarar verenleri temizledim.    Diyorsanız…Sözlenecek söz yok!