Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100. Yılda Ferdi CANOĞLU Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Boyabat ve çevre ilçelerimiz hakkında daha önceki haberlerimizde yaklaşan yerel seçimler için, yazdığımız isimler bir bir aday adaylıklarını açıklamaya başladı. 

Boyabat ve çevre ilçelerimiz

Boyabat ve çevre ilçelerimiz hakkında daha önceki haberlerimizde yaklaşan yerel seçimler için, yazdığımız isimler bir bir aday adaylıklarını açıklamaya başladı. 
Saraydüzü’nün sevilen genç ve dinamik ismi Ferdi CANOĞLU Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.
Değerli Hemşehrilerim,
100 yıl önce bugün 29 Ekim 1923 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türk Devletinin yönetim şekli ‘Cuhmuriyet’ olarak ilan edilmiştir. Cumhuriyet demokrasi ile taçlandırılmış Türk Milletinin kendisini yönetecekleri yine kendisinin seçme imkanı sağlamıştır.
Kıymetli hemşehrim,
Biz kendi emeğiyle geçinen toprakla hemhal olan, tarımla uğraşan insanlarız. Saraydüzümüz gelişecekse, kalkınacaksa ve büyüyüp zenginleşecekse bu ancak tarımsal faaliyetlerle mümkün olacaktır. Ancak geçen yüzyılın yöntemleri ve anlayışı ile bu artık mümkün değildir.
İlçemize yeni bir anlayış yeni bir heyecan ve enerji gerekmektedir. Tarımsal çeşitliliği arttırmak toprağımızı daha verimli hale getirmek, hayvancılığı daha bilinçli yapmak ve çiftçimize kazandırmak için, tarımsal kalkınmanın mümkün olduğunu çalışmalarımızla ve projelerimizle göstermek için Saraydüzü Belediye Başkanlığına talip olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.
Sevgili hemşehrilerim,
İlçemizde siyaset yapmış taraflı tarafsız herkesin takdir ve sevgisini kazanmış bir hemşehriniz, kardeşiniz olarak dünya görüşümü ve siyasi geleneğimi hepiniz biliyorsunuz.
Milliyetçi Hareket Partisi yarım yüzyıllık köklü bir parti olması yanı sıra Türk Milletinin güvendiği siyasi kadrolara sahip, Belediyecilikte kendisini ispatlamış bir partidir. Siyaset yaptığım ve yapacağım partide elbette Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.
Kıymetli hemşehrilerim destekler, parti teşkilatlarımız uygun görür ve Cenab-ı Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisinin Saraydüzü Belediye Başkanı Adayı olarak karşınıza çıkmak istiyorum.
Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100.yılını ve Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularla ve coşkuyla kutluyorum.
Ferdi CANOĞLU
MHP Saraydüzü Belediye Başkanı Aday Adayı