Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Yılını Kaybeden Boyabat Gelecek 5 Yıl İçin Başkanını Arıyor

10 Yıldır kuru gürültüyle zamanı boşa geçen ve onlarca sorunla baş başa bırakılan Boyabat gelecek 5 yıl yeni başkanını bekliyor.

10 Yıldır kuru gürültüyle

10 Yılını Kaybeden Boyabat Gelecek 5 Yıl İçin Başkanını Arıyor

Geçmiş On Yılını Kaybeden Boyabat,
Gelecek Beş Yıl İçin Başkanını Arıyor

On yıldır kuru gürültüyle zamanı boşa geçen ve onlarca sorunla baş başa bırakılan Boyabat, gelecek beş yıl yeni başkanını bekliyor.

Ak Parti oylarıyla kazanacaklarına kesin gözüyle bakan siyasetçileri, meydanda acaba hangi sürprizler bekliyor.

Geçmiş on yıldır birkaç süper etkinlik dışında hizmet alamayan , belediyeciliği lay lay loma çeviren Boyabat siyaseti karşısında , Boyabatlı artık hizmet verecek belediye başkanını bekliyor.

Memleketin yıllardır çözülmeyen ve zamanla yenisi eklenen bir çok sorunu var. Bu sorunların en çok bilinenleri ise, Boyabat çöplüğünün çevreye verdiği zarar, Asbestli kanserojen içme suyu hattı, vatandaşın cadde ve sokaklarda otopark sorunu, cadde ve sokaklarda kaldırım olmaması, park ve bahçelerin yenilenmemesi, Esentepe ve Çamlıca mahallesinde bir çok sokağın halen toprak yol olarak durması, sokak hayvanlarının sorunları, modern mezbahanın atıl hale gelmesi, Küçük sanayi sitesinin yetersizliği olarak görülüyor.

Üç yıldır Boyabat Kalebağı mesire alanın giden 600 metrelik yolu yapamamak acizlik değil mi? Sanki çok büyük bir hizmet yaparmış gibi Adnan Menderes Bulvarı, Stadyum Caddesi ve 75. Yıl Caddesi’ndeki ağaçları keserek, buraları betonla kaplayarak, Boyabat’ın en işlek caddelerini kel aynak kuşuna çevirdiniz. Geçmişte yapılan hizmetleri yok etmeyi çok güzel becerdiniz. Boyabat artık sizlerin bu kötü siyasetinizi kaldıramıyor. Siz sanki iyi bir şey yapmış gibi yüzlü yüzlü halkın içinde dolaşıyorsunuz..

Düşün artık Boyabat’ın yakasından!…

Bırakın artık Boyabat’ı eğitimli yeni siyasetçiler yönetsin, siz bugüne kadar ne yaptınız bu memlekete? Siz sahayı boş mu zannediyorsunuz. Saha hiç boş değil.. Çekilin vizyon sahibi, eğitimli, Boyabat’ı yakından tanıyan, halktan kopuk olmayan yeni siyasetçiler çıksın, bütün partiler bunun üzerinde yoğunlaşarak partisine ve başkanı olacağı ilçeye artılar getirecek birini seçsin.

Buyurun marka şehir, abad kent, on yıldır yönetenlerin belediyeciliği. Bu görüntüler Boyabat merkezinden, son 15 gün içinde Adnan Menderes Bulvarı dahil olmak üzere çekilen görüntüler.