Başlık
Başlık

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat’ta Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat’ta Geldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sinop Ziyaretleri kapsamına geldiği Boyabat’ta Hükümet meydanında,  Hükümet Konağı açılış törenine katıldı

28 Ocak 2023 168 views 0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat’ta Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sinop Ziyaretleri kapsamına geldiği Boyabat’ta Hükümet meydanında,  Hükümet Konağı açılış törenine katıldı. Hükümet  Meydanında yapılan açılış töreninde konuşan Bakan Soylu; vatandaşlara seslendi.

Bakan Süleyman Soylu konuşmasında ; ” Bugün burada Boyabatlı hemşehrilerimizin huzurunda olmaktan büyük onur duyuyorum. Boyabat bana bir kararımı değiştirtirdi bunu huzurunuzda  söylemek istiyorum. Normalde bakanlığımızın yapmış olduğu hizmet binalarını açma konusunda çok fazla arzulu ve istekli değildim.Ama Boyabat’a gelmemin bir sebebi var ve karşı karşıya kaldığım bu süreci sizlerle paylaşacağım. Bu ülke çok sıkıntılar çekti, bu ülke saldırılar gördü, bu ülke darbe gördü, Boyabat bütün bu zorlukların aşılması aşamasında, ülkemizin kalkınmasında Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek oldu. Bu yüzden ben buraya bir hizmet binasını açmaya değil Boyabatlılara Allah sizden razı olsun demeye geldim.
 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat'ta Geldi  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat'ta Geldi1  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat'ta Geldi2 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın Açılışı İçin Boyabat'ta Geldi4

BENZER KONULAR
YORUM YAZ


Başlık
Başlık
Başlık
Vefat Edenler