Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saraydüzü’nde Devir Teslim Gerçekleşti

Yerel seçim sonuçları sonrasında,

Yerel seçim sonuçları sonrasında, Saraydüzü ilçemizde yeni seçilen Belediye Başkanı Ferdi Canoğlu görevine başladı. Yapılan devir teslim töreninde konuşan Canoğlu;

“Kıymetli Hemşerilerim,

Bir seçim dönemi geride kalmış, sizlerin isteği, dileği sandığa yansımıştır. Sizler yüce gönüllerinizle teveccüh göstererek Milliyetçi Hareket Partisine ve şahsıma gönlünüzü açtınız ve hizmet için onay verdiniz. Mesele gönüllere girmek kadar gönüllerde kalıcı olabilmektir. Bu nedenle bizleri yoğun bir çalışma takvimi beklemektedir.
Belediyecilik, temelde bir hizmet yarışıdır. Bu yarış memleketimize hizmet etmek ve bu hizmetin çıtasını yükseltmek için yapılmaktadır. Hasan Peker Başkanımız da 17 yıllık hizmet süresinde Saraydüzü’ne büyük emek vermiş, önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bu vesileyle Hasan Peker Başkanım ve ağabeyimi hizmetlerinden ve emeğinden dolayı kutlar, sizler adına da teşekkürü borç bilirim.
Ayrıca kurucu belediye Başkanı’mız Rahmetli Kaşif Öztürk’ü bu vesileyle bir kez daha anarak Allah’tan rahmet dilerim.
Değerli Hemşerilerim, sizlerin teveccühü bizlere 5 yıllık bir hizmet kapısını aralamıştır. Önümüzde uzun bir yol vardır. Bu yolda hiç durmadan, hiç yorulmadan, gece gündüz demeden ilerleyeceğimizi bilmenizi isterim. Bundan sonra hep birlikte, daha çok çalışarak Saraydüzü’nü daha iyi bir geleceğe taşıyacağız. Talip olduk, kazandık, Bismillah dedik, görevimizi başladık. Bizleri gelecekte daha güzel bir Saraydüzü beklemektedir.” dedi.
Belediye Başkanı Ferdi Canoğlun’a Boyabat Haber Gazetesi olarak görevinde başarılar dileriz.