DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2271208-0,55%
Sinop
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 

ÖZLÜOĞLU ‘DAN TEPKİ SERT “KINIYOR VE İSTİFA EDİYORUZ”

Durağan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Özlüoğlu, teşkilatı ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

ABONE OL
7 Şubat 2024 18:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÖZLÜOĞLU ‘DAN TEPKİ SERT “KINIYOR VE İSTİFA EDİYORUZ”

Durağan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Özlüoğlu, teşkilatı ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

Özlüoğlu, istifayla ilgili yaptığı açıklamada, Durağan BBP Teşkilatının haberi bile olmadan tepeden inme bir belediye başkan adayı gönderildiğini gerekçe gösterdi. İlçe yönetiminin yok sayıldığını işaret eden Özlüoğlu, Durağan’da tabelası bile olmayan partiyi, belediye seçimlerini kazanacak bir duruma getirdiklerini belirtti. Ayrıca, BBP Durağan Belediye Başkan Adayı Fehmi Dalkılıç’ın aday tanıtım toplantısının Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, ilçe teşkilatının bilgisi olmadan yapıldığını söyledi.

“KINIYOR VE İSTİFA EDİYORUZ”

Söz konusu durumu siyasi etik ve siyasi ahlakla bağdaştıramadıklarını kaydeden Özlüoğlu yaptığı açıklamada; “Genel seçimlere kısa bir süre kala Türkiye siyasi konjonktüründe yaptıkları ile dürüstlük abidesi olmuş vatan ve millet sevdalısı merhum genel başkanımıza olan sevgimizle Durağan’da hızla teşkilatlanarak Türkiye’de ilçe olarak Türkiye 2.cisi olan bir oy oranına sahip olduk. Ve bu süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizle gece gündüz demeden çalıştık. Köy köy mahalle mahalle demeden vatandaşımızın yanına giderek davamızı anlattık. Bu süreçte gerek maddi gerekse manevi olarak başarımızı büyük bir özgüven ve güven oluşturdu. Durağan’da tabelası bile olmayan bir partiyi iktidar karşısında en çok oy alan ve belediyeyi zorlayacak bir konuma taşıdık. Yerel seçimlere giderken başka bir patide adaylığı söz konusu olan ve adaylığı açıklanmayınca ilçe yönetimi İle hiç bir istişare etmeyen görüşlerini dahi almayan tepeden inme genel merkeze adaylık başvurusunda bulunan Fehmi Dalkılıç’ı aday göstermiştir. Bu süreçte yine ilçe teşkilatının haberi bile olmadan aday tanıtımı olacağının bilgisi verilmeden Kastamonu Taşköprü ilçesinde adaylık tanıtımı yapılmıştır. Bu durumu siyasi etikle siyasi ahlakla bağdaştırmak mümkün değildir. Bu nedenle ilçe yönetimini yok sayan bu anlayışı kınıyor ve toplu olarak istifa ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

 

 

ad700x90

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.