Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Aday Tanıtım ve Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Kültür merkezi konferans salonunda aday tanıtım toplantısı  gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat

MHP Aday Tanıtım ve Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Kültür merkezi konferans salonunda aday tanıtım toplantısı  gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe başkanı Hüseyin Ayyüksel’in  açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat belediye başkan adayı Murat Muslu çalışacağı belediye meclis adaylarını ve partisinin il genel meclis adaylarını tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat belediye başkan adayı Murat Muslu ilçede yaptığı seçim çalışmaları ve basında yer alan olumsuzlukları bir araya toplamak suretiyle Boyabat için düşündüğü projelerini açıkladı.

Hanımlar Konağı;  Kadınlara özel olarak konakta, gün, kutlama, mevlit etkinlikler yapılabilecek.

Tır Parkı Projesi :Boyabat’ın batısında inşa edilmesi düşünülen tır parkı ile ağır tonajlı araçların yolara ve altyapıya zarar vermemesi sorun olan trafik sorunu çözüme kavuşturulacak.

Güneş Enerjisi: Ciddi bir teşvik ile belediye bütçesine kısa, orta ve uzun vadede gelir sağlayacak enerji projesi

Yeni Hal Yeri ve Yerli Ürünler Satış Noktası  : Boyabat’ta yeterli gelmeyen ve  köylülerin ürettikleri ürünleri günlük satabilecekleri  hal yeri

Afete Hazır Boyabat : Yeterli gelmeyen İtfaiye yeni bina ve makine ekipmanları alınarak İtfaiye acil müdahale  için yetiştirilecek. AFAD ile birlikte risk raporu oluşturulacak. Kentsel dönüşüme öncülük yapılacak

Yürüyüş ve Bisiklet Yolları :  Uzun soluklu yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapılacak. Ve güzergahta banklar, çeşmeler, dinlenme alanları yapılacak. Güzergâh kamera sistemi ile vatandaşın güvenliği sağlanacak. İhmal edilen tüm parklar yeniden yapılacak

Temiz Boyabat :Umumi tuvaletler için mobil temizlik ekibi oluşturulacak. Yaprak toplama araçlarıyla  hem yeşil muhafaza edilecek, hem Boyabat temiz olacak

Sokak Hayvanlara Barınak :Vatandaşlarımızın şikayetçi olmayacakları şekilde sokak hayvanları için standartlara uygun onların sağlıklı ve rahat  yaşam sürdürebilmeleri olanak sağlayacak ve periodik bakımlarının yapılacağı  proje yapılacaktır.

Toplu Taşıma :  Minibüs esnafını  mağdur etmeyecek şekilde, elektrikli otobüsler ile maliyeti düşürerek, vatandaşın ulaşım giderlerinin maliyeti düşürülecektir.

Kültür ve Sosyal Boyabat : Sosyal faaliyetleri önem vererek Boyabat canlandırılacak. Pilot, Edebiyatçı, Biyolog, Yazılımcıları çocuklarımızı bir araya getireceğiz. Güncel konular ilgili Profesör, doçent gibi yetkin isimlerle vatandaşlarımızı doğru bilgiler ile muhatabından  dinelme imkanı sağlanacak.

Etkinlikler: Asırlık Boyabat Panayırında şölen havası esecek, Mayıs ayında yapılan Hıdrellez şenlikleri yeniden canlanacak Yemek yarışmaları, spor müsabakaları, müzik dinletileri gibi etkinlikler hız kazanacak.

Diğer projeler : Yeterli kalitede olmayan suyumuz kaynak sularıyla daha kaliteli olacak. Kullanılan asbest su boruları iptal edilecek. Şeffaf olunarak Boyabat Belediyesi yönetimin denetimi halka açık olacak. Kent konseyi işlev hale getirilecek. Hesap verebilen bir belediye Başkanı olacak.

İl Genel Meclis Üyesi Adayları :1.sıra adayı :  Enes Çakır 2.sıra adayı : Mustafa Şener 3.sıra adayı : Salih Yıldız

Belediye Meclis Üyesi :Adayları Hüseyin Çelikkol ( Kontenjan ) Perihan Demiray ( Kontenjan ) 1- Halim Şahin 2- Sabri Köse 3- Nizam Özvatan 4- Ayşe Şahin 5- Hayrettin Tuncay 6- Sudi Fevzi Gökçe 7 – Emre Çakal 8- Osman Şarapçı 9- Ali Kurnaz 10- Ramazan Teke 11- Mehmet Topçu 12- Ramazan Yurdakul 13- Yalçın Eren

BoyabatSesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

..

.

.

.