Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinop Meydanında Mansur Yavaştan HÜDAPAR’a tepki.

Son dönem siyasetinin en dikkat çeken isimlerinden biri olan  Mansur Yavaş. Yavaş seçim dönemi yaklaşırken mitinglere ve seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Sinop İskele Meydanı’nda Sinoplulara seslendi


Son dönem siyasetinin en

Sinop’ta Konuşan Mansur Yavaş’ın Gündeminde, HÜDAPAR’la yapılan ittifak vardı.

Son dönem siyasetinin en dikkat çeken isimlerinden biri olan  Mansur Yavaş.  Sinop meydanında halka hitap eden Yavaş seçim dönemi yaklaşırken mitinglere ve seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Sinop İskele Meydanı’nda Sinoplulara seslendi.

“Yönetemez dediler, Dünya Belediye Başkanı ödülünü aldım”

İktidarın “Bunlar yönetemez” cümlelerine en iyi cevabı Dünya Belediye Başkanı ödülü alarak verdiğini söyleyen Yavaş, “Yardımları kesecek dedikleri kardeşiniz; geçen yıl 3 ay müddetle 200 bin aileye doğal gaz verdi, kimseyi üşütmedi. Geçim sıkıntısı yaşayan ve beslenemeyen aileleri gördükçe onların çocukları da okusun diye 16 aydır 220 bin aileye düzenli bir şekilde birer kilo et veriyoruz; o çocuklar protein alsın, sağlıklı beslensin diye. Şu anda yapılan propaganda; ‘Biz gidersek yardımlar kesilecek.’ Başka bir şey kalmayınca iftira atıyorlar. ‘Bunlar gelince iftira atacaklar. Teröre bulaşmış herkese terörist deriz. Adam öldürmüş herkese katil deriz.PKK-HÜDAPAR aynıdır, terörist teröristtir, kökünü kazıyacağız!” dedi.

Mansur Yavaş Sinop
Sinop Mansur Yavaş