DOLAR 32,3535 0.3%
EURO 35,1389 -0.01%
ALTIN 2.307,111,31
BITCOIN 22854122,57%
Sinop
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 

Kadir Gül İstanbul Tuzla’dan Bağımsız belediye başkan adayı olarak sahaya çıktı

Geçmiş yıllarda Boyabat'ta ticaretle uğraşan Kadir Gül İstanbul Tuzla'dan Bağımsız belediye başkan adayı olarak sahaya çıktı.

ABONE OL
14 Şubat 2024 11:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir Gül İstanbul Tuzla’dan Bağımsız belediye başkan adayı olarak sahaya çıktı

Geçmiş yıllarda Boyabat’ta ticaretle uğraşan Kadir Gül İstanbul Tuzla’dan Bağımsız belediye başkan adayı olarak sahaya çıktı.

İstanbul Tuzla  ilçesinde bölgenin en büyük sitelerinde yöneticilik yapan mesleğinde başarılar elde eden Kadir Gül deneyimlerini Tuzla halkı için halkı ile paylaşacak.  Haber merkezimizle uzun yıllardır temasta bulunan Tuzla Belediye Başkan adayı Kadir Gül Tuzla’da yaşayan Tüm Sinop halkından destek istiyor. Tuzla Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Kadir Gül Tuzla Halkına Vaad Değil Yapacağımız Projelerimiz ;

1 – Tuzla Genelinde Bütün Yaya Üst Geçitlerine Asansör Yapılacak Engelli Ve Yaşlılarımız Engelleri Aşacak.

2 – Her Mahalleye Ücretsiz Kapalı Çocuk Oyun Parkı Yapılacak Kreş Sayıları Arttırılacak Gündüz Çocuk Bakım Evleri Yapılacak Çocuklar Mutlu Anneler Huzurlu Olacak.

3 – Belediye ye Ait Nikah Ve Düğün Salonları Ücretsiz Olacak Video Resim Çekimleri Nikah Cüzdanı V.b Ücretler Alınmayacak Düğün Pastası İçecekler Belediye Tarafından Karşılanacaktır.

 

 

 

 

4 – Her Mahalleye Halk Ekmek Noktası Yapılacak Tuzla Sosyal Kart Çıkartan Dar Gelirli Vatandaşa Günlük 5 Ekmek Ücretsiz Verilecek Aş Evleri Sayısı Arttırılacak.

5 – Her Mahalleye 1 Adet Belediye ye Ait Market Manav Açılacak Satış Fiyatı Tutulan Yerin Elektrik Kira İşçi Gideri Düştükten Sonra Fiyatı Minumum a Düşürülecek Ürünler Aracısız İlk Sahibinden Alınacak Satışa Sunulacaktır.

6 – Tuzla Bölgesi Deprem Bölgesi Olduğu İçin Dikey Yapıdan Yatay Yapıya Geçilecek Bir bina Bodrum Hariç 5 Katı Geçmeyecek Ayrıca 2 Bina Bitirip Binaların İskanını Almayan Müteahit e 3 Cü Bina İçin Ruhsat Verilmeyecek Burda Amaç Vatandaşın Şantiye Elektrik Su Faturalarının Yüksek Çıkmasından Dolayı Mağdur Olmaması Binada Oturanların da Riskli Yapı Statüsünden Çıkması Binanın Hidrofor Paratoner Yangın Ve Temiz Su tankı Hidrofor Ve Depoları Jeneratör ü Sığınaktaki Wc Banyo Mutfak Dolabı Havalandırma Sistemeri Vb Eksiklerin İskan Alındıktan Sonra Belediye Tarafından 1 Yıl Boyunca Denetlenmesi Yapıya Aykırı Eksik Ne Varsa Giderilmesi İskan Alındıktan Sonra Bunları Göstermelik Yapıp Geri Alan Müteahitler Var Bunlara Taviz Vermeyeceğiz İskan Harç Ücretlerinin Müteahit Firma Tarafından Karşılanması Binadan Şikayet Gelir Müteahit Bizden Para İstiyor Denildiği An O Müteahit Firmanın Hakkında Dava Açılıp Müteahitliğinin İptali Davasına Kadar Gidilecektir.

7 – Yıllardır Çözülemeyen Tuzla Deri Sanayii nin Koku Sorunu İçin Gerekli Filtreleme Çalışmaları Yapılacak Bu Kokuyu Salan Firmaların Filtreye Para Vermemek İçin Yazın Camlar Açıkken Boğaz Yanması Mide Bulantısına Kadar Rahatsız Eden İŞ Yerlerinin Ruhsatı İptal Edilecektir Para Kazanma Uğruna İnsan Sağlı İle Oynayan İşyerlerine Bu Yaptırımlar Uygulanacaktır.

8 – Yaşlı Bakım Evleri Sayısı Artırılacak Mahallelerde Eksik Olan İlköğretim Ortaokul Lise Sayıları Tamamlanacaktır.

9 – Sanatçı Tutulup Halkın Parası İle Ünlü Sanatçılara Para Verme Yerine Tuzlada Bulunan Gençlerimiz İle Yetenek Sizsiniz Tarzı Yarışmalar Düzenlenip Yeni Yetekleri Ortaya Çıkarmak Olacaktır 500 1 Milyona Tutulup Sanatçılara Verilen Parayı İhtiyaç Sahiplerine Gençlerimizin Okul Masraflarına Kullanmak En Hayırlısı Olacaktır.

10 – Yol Bakım Çalışmalarında Asfalt Atılıp Bir Hafta Sonra Elektrik Su Doğalgaz Hattı Çekilen Şu Anki Yönetimde Bu Çalışmalar İski İGDAŞ Enerji sa Türk Telekom İle Entegrasyonlu Çalışılacak Bir asfalt 2 Kere Kazılıp İsraftan Kaçınılacak.

11 – Aldığım Maaşın Yarısını Her Ay Öğrenci Yurdu Çocuk Esirgeme Bakım Evleri İhtiyaç Sahibi Kurum Ve Bireylere Bağışlayacağım.

12 – E5 Yan Yol Şifa Mah Giriş İçmeler Giriş Aydıntepe Giriş e Metro Hattı Giriş Çıkış Yapılacaktır.

13 – Mevcutta Bulunan Belediyeye Ait Kafeler Lokantalar Yardım Kurumları Belediye Himayesinde Bulunan Her şey Devam Edecek Ayrıca Ev Hanımları İçin Yap Sat Satış Noktaları Yapılacak Akla Gelen Birkaç Örnek Vermek Gerekirse Bileklik Süs Eşyası Evde Çocuğu Olup ta Evde İŞ Yapma İmkanı Olacak Ev Hanımları da Evine Katkıda Bulunacak Yaptıkları Ürünler i Satış Noktalarına Bırakıp Parasını Alacaktır.

Çok Kıymetli Ve Değerli Kardeşlerim Bende Bi Kardeşiniz Olarak Çevremde Gördüğüm Bizzat da İçinde Olduğum Olmasını İstediğim Duygu Düşünce Ve Projelerimi Açıkladım Olmayacak Birşey Yoktur Yeterki İhalelerde Usulsüzlük Yapılmasın Yapılan Harcamalar Yerine Gitsin Herkes Hak Ettiği Parayı Alsın Fazlasını Almasın Zengini Daha Zengin Etmek Yerine Dar Gelirliyi Kalkındırmak Sizin Elinizde Bu Duygu Ve Düşünceler İçinde Tuzla Belediyesi Başkanlığına Bağımsız Aday Olarak Oylarınıza Talibim Kimseyi Mağdur Etmedim Partileri Az Çok Bilirsiniz Ne Değişti Hayatımızda Pazara Gidecek Bakkaldan Alış Veriş Yapamaz Hale Geldi İnsanlarımız Ekmek Derdinde Geçim Derdinde Sizi İçinizden Biri Anlar Medya İle Gösteriş İle Bu işler Yürümez Buna Dur Demenin Vakti Geldi Bu Kaderi Yazmak Sizin Elinizde Bu Duygu Düşüncelerle Sandıkta Herkese Hak Ettiği Cevabı Vermenizi Rica Ediyorum Değişmek Değiştirmek Senin Elinizde

( Tuzla Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Kadir Gül )

ad700x90

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.