DOLAR 32,3666 0.14%
EURO 34,9622 -0.33%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 22750060,54%
Sinop
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 

Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

ABONE OL
11 Ekim 2023 13:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimleri için partiler ve aday adayları her geçen gün kendilerini göstermeye devam ediyor. Belediye başkanlığı ön planda olsa da ilçemiz ve köylerimiz için önem arz eden İl Genel Meclis Üyeliği içinde ilçemiz Avukatlarından Enes ÇAKIR Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasına giderek, İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru dilekçesini  İlçe başkanı Hüseyin AYYÜKSEL’e teslim etti.

Başvuru sonrasında kısa bir açıklama yapan Ayyüksel; “Sevgili hemşehrilerim bu akşamki yönetim kurulu toplantımızın akabinde Boyabat’ımızın yetiştirdiği bir değeri olan sayın Av. ENES ÇAKIR kardeşim aramıza yeni katılmasına rağmen başta Teşkilatını ilçe başkanını ve yönetim kurulu üyelerimi ziyaret edip olması gerektiği ve doğru olan yoluyla Boyabat Milliyetçi Hareket partisi il genel meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yapmıştır nezaketi inceliği için kendisine Teşkilatım adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar diler herkese saygılarımı sunarım. HAYAT İNANAN VE SALİH AMELLER İŞLEYENLER DIŞINDA HİÇ KİMSENİN KAZANAMADIĞI BİR OYUNDUR” dedi.

Avukat Enes ÇAKIR başvuru sonrasında yaptığı açıklamada; “Kıymetli Hemşehrilerim, Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, büyüklerim, kardeşlerim, komşularım;

Boyabat’ta doğmuş Boyabat’ta okumuş yüksek tahsilini tamamladıktan sonra da mesleğini Boyabat’ta sürdüren bir kardeşinizim. Sizin gibi şehrimizi seviyor, Boyabat’ımızın her alanda daha iyiye gitmesini arzu ediyor ve istiyorum. Bugüne kadar edindiğim mesleki tecrübem bilgi ve birikimimi Boyabat’ımıza ve halkımıza hizmet etmek için de kullanmak düşüncesindeyim. Bu maksatla MART 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Boyabat İL GENEL MECLİS Üyesi adayı olarak karşınıza çıkmak istiyorum.
Çocuklukta gönlümüze düşen memleket sevdası, Vatan, Millet ve Bayrak aşkı Türk-İslam Ülküsü, Milliyetçi- Muhafazakar dünya görüşüm siyaset yapacağımız partimizin de belirlenmesini sağlayan en önemli etken olmuştur. Yarım asırlık mazisi ve çizgisiyle Türk Siyasi hayatının ana aktörlerinden olmayı başarmış, milletimizin güvenini kazanmış olan Milliyetçi Hareket Partisinin ülkücü kadrolarıyla siyaset yapmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. İlçe Başkanımız Hüseyin Ayyüksel’in ve kıymetli yönetiminin Boyabat için çıktıkları kutlu yolculukta birlikte yürümekten onur duyuyorum. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İl Genel Meclis üyesi Aday Adayı olduğumu, bu kutlu yolcukta dua ve desteklerinize talip olduğumu bilmenizi istiyorum. Gönüllerde birleşerek, birlikte çalışarak daha güzel bir Boyabat’ı hep birlikte inşa edeceğiz.
Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Sonsuz sevgi, selam ve hürmetlerimle…
Avukat Enes ÇAKIR
MHP Boyabat İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı

 

 

 

 

ad700x90

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.