Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükkayıkçı : Bugün Ankara’da Genel Başkanımızın Takdirleriyle Karşılandım!

BÜYÜKKAYIKÇI: BUGÜN ANKARA’DA GENEL BAŞKANIMIZIN TAKDİRLERİYLE KARŞILANDIM! MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin makamında takdirlerle karşılandım. Cumhurbaşkanlığı seçim zaferini kutladıktan sonra kendisine Sinoplu kardeşlerimin ve teşkilatımızın selamlarını ilettim.

BÜYÜKKAYIKÇI: BUGÜN ANKARA'DA GENEL

Büyükkayıkçı : Bugün Ankara’da Genel Başkanımızın Takdirleriyle Karşılandım!

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili adayı İsmail Büyükkayıkçı basın açıklaması yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili adayı İsmail Büyükkayıkçı ;

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin makamında takdirlerle karşılandım. Cumhurbaşkanlığı seçim zaferini kutladıktan sonra kendisine Sinoplu kardeşlerimin ve teşkilatımızın selamlarını ilettim.

Türkiye’nin yoğun gündeminde Sinop ile özel ilgilendiği ve bizlerin çalışmalarını yakından takip ettiği için kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Sinop’ta MHP’nin oyunu arttırarak hemşehrilerimizin yoğun teveccühü ile karşılanmamızı yakınen takip eden Bilge Liderimizin; “Başarılı çalışmalarınıza devam edin” ifadeleri bizler için en büyük ödüldür.

Uygun gördükleri her türlü görev için, ülkemiz için hazır olduğumuzu belirttim.

Rabbim Devletimize Güç Kuvvet versin! ifadelerine yer verdi

Büyükkayıkçı : Bugün Ankara'da Genel Başkanımızın Takdirleriyle Karşılandım!